ODNOSU NA VEČE PRIBEGAVAJU SVI: Evo kako muškarci vide devojke sa kojima imaju seks na jednu noć!
Foto: Profimedia

JAČI POL REKAO ISTINU

ODNOSU NA VEČE PRIBEGAVAJU SVI: Evo kako muškarci vide devojke sa kojima imaju seks na jednu noć!

Žena -

Vezama na jedno veče pribegavaju i žene i muškarci, a evo kako koji pol doživljava neobavezan seks.

Istraživači sa Univerziteta iz Engleske, predvođeni psihologom En Kembel, sproveli su istraživanje na temu veza na jedno veče. U studiji objavljenoj u časopisu "Human Nature", učestvovalo je više od 3.000 ljudi, starosti od 17 do 40 gdoina. Od heteroseksualnih ispitanika, više od polovine je kazalo da je imalo vezu na jedno veče.

foto: Profimedia

Prema dobijenim podacima, dokazano je da su žene prvo jutro nakon seksa imale mnogo negativnije emocije u odnosu na muškarce. Kod muškog pola je situacija mnogo drugačija, te čak 80 odsto pripadnika jačeg pola je imalo pozitivne misle. "Osećam se jadno", "Užasan osećaj", "Ispala sam jadna i jeftina", samo su neki od komentara kojima su žene opisale svoja osećanja.

foto: Profimedia

Suprotno popularnom mišljenju, žene su kazale da ne dozivljavaju neobavezan seks kao uvod u dugu vezu. Za razliku od dama, muškarce je preplavio osećaj uspeha, i kroz novo seksualno iskustvo doživljavali su sebe kao privlačno biće. Tipični pozitivni komentari kod muškaraca su bili: "Euforično", "Uzbuđeno i požudno".

foto: Profimedia

Kurir.rs/Superžena, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja