(VIDEO) ŽIVEO JE U PARKU NA IVICI SMRTI: Onda mu je jedan susret PROMENIO život iz korena!
Foto: Printscreen YT

život se zaigrao

(VIDEO) ŽIVEO JE U PARKU NA IVICI SMRTI: Onda mu je jedan susret PROMENIO život iz korena!

Žena -

Pre dvanaest godina, jedan beskućnik iz Amsterdama je seo na klupu pored Ejmi Abrahamson i pitao je koliko je sati. Tada niko nije mogao da pretpostavi da će njihova ljubav tako jako buknuti.

Ejmi dolazi iz akademske porodice, odrastala je u Švedskoj, Rusiji, Austriji, Holandiji i Velikoj Britaniji, gde su njeni roditelji diplomate radili. Bila je sasvim srećno neudata, slobodna, sa dovoljno sredstava da uživa i zadovoljna svojom karijerom. Da joj je tada neko rekao da će se udati za tridesetogodišnjeg alkoholičara i beskućnika, Ejmi mu ne bi poverovala.

Ipak, niko joj to nije rekao. Ali, živela je u Beču u svom sopstvenom stanu, sa svojom mačkom, imala je zabavan, društveni život i puno prjatelja.

U septembru, pre tačno 12 godina otišla je poslom na nekoliko nedelja u Amsterdam i tamo je sve počelo.

Jednog dana pored nje je seo beskućnik i pitao je koliko ima sati.

"Deset do sedam", odgovorila je ona.

Ejmi je primetila da je on i pored zapuštenog izgleda jako lep muškarac, malo su ćaskali, a kada su njeni prijatelji stigli, rastali su se.

Međutim, Ejmi je želela da ga vidi pa je sledeće nedelje otišla na tu istu klupu i tamo ga čekala. On se pojavio negde oko tri sata.

Počeli su da se druže i ćaskaju, otišli su na piknik, on joj je ispričao da je rođen u Poljskoj, ali da se zove Vik i da je odrastao u Kanadi. Posle nekoliko nedelja Ejmi se vratila u Beč i mislila je da ga nikad vše neće videti.

Međutim, par nedelja kasnije joj je zazvonio telefon, Vik je došao u Beč da je vidi, radio je svakakave teške i čudne poslove da bis skupio novac za kartu.

Ejmi i Vik su od tada nerazdvojni, a ona za njega kaže da je savršen otac i najbolji muž na svetu.

Ona kaže da ju je Vik naučio jako važne lekcije o životu, kao na primer kako da provali u auto, za slučaj da ostavi ključeve unutra. Takođe, uz njega je naučila da prestane da ignoriše nevolje drugih ljudi i kako da ostane velikodušna.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/TheSun, Foto: PrintScreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track