(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Otišla je kod PEDIKIRA na nadogradnju noktiju i iz salona pravo u BOLNICU! MOGLA DA OSTANE BEZ PRSTA
Foto: Profimedia

STRAHOTA

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Otišla je kod PEDIKIRA na nadogradnju noktiju i iz salona pravo u BOLNICU! MOGLA DA OSTANE BEZ PRSTA

Žena -

Ako ste pomislili da je nadogradnja noktiju bezazlena, bolje da ipak razmislite još jedanput, takav savet će vam zasigurno dati ova žena iz Velsa.

Lorejn Vilson je naučila ovu lekciju na teži način nakon što je bukvalno mogla da ostane bez palca posle gadne infekcije usled lepljenja nadogradnje.

Ova majka četvoro dece je kao i uvek do tada otišla u lokalni salon na akrilnu nadogradnju. Međutim, posle dva dana je počela da oseća kako joj pulsira palac na levoj ruci, da bi se zatim bol postepeno pojačavao zbog čega je morala da ode kod doktora koji ju posle pregleda hitno poslao u salon da joj skinu nadogradnju.

"Otišla sam u salon, ali su oni odbili da skinu nokat, i na kraju sam morala da odem u bolnicu na operaciju. Infekcija je bila toliko odvratna da su morali da mi očiste tkivo skroz do ispod nokta", ispričala je.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track