Priča koja je inspirisala sve zavisnike o nikotinu
Foto: Promo

Priča koja je inspirisala sve zavisnike o nikotinu

Žena -

Pušači uglavnom ne veruju da postoji rešenje koje će učiniti da potpuno zaborave na cigarete. U pravu su jer mnogo toga zavisi od snage volje i jačine karaktera. Ali, ako postoji nešto što će olakšati odvikavanje od pušenja, da li biste to isprobali? Naš Zrenjaninac Mario ima zanimljivo iskustvo.

Moja najveća životna pobeda: ‟Više nisam ovisan o nikotinu!”

Ne biste verovali, ali – postoji rešenje. Nisam verovao ni ja. Sve do jednog dana. Shvatio sam da sam postao svoj tihi ubica. Ubijao sam se cigaretom iz dana u dan. Završio sam nemoćan u bolničkom krevetu.

Prvi susret s mojim najvećim porokom

Bio sam strastveni pušač 6 godina. Počeo sam da pušim još kao klinac. Bio sam tako nesigurna ličnost i pravi kandidat za prvu cigaretu. Imao sam 15 godina i tad sam mislio da sam ‘faca’! Ujedno, to mi je bila ulazna karta u društvo.

foto: Promo

Malo po malo, od jedne cigarete dnevno, prešao sam na 2 kutije dnevno. Cigaretu sam doručkovao, ručao i večerao. Prsti i zubi su mi požuteli. Moja koža je postala suva i smežurana, prava staračka. Iz usta mi se osećao užasan zadah.

foto: Promo

Primetio sam da sagovornici okreću glavu od mene, ali nisam mogao da prestanem. Toliko sam bio ovisan o nikotinu Izgledao sam kao hodajući mrtvac.

Tražio sam utehu u cigaretama

Kao i svaki muškarac, želeo sam da imam devojku. Osećao sam jaku seksualnu želju. Kažem, osećao sam. Mislim da mi je duvan i to ubio.

Sve je bilo super dok bih se dopisivao sa devojkom. Međutim, kada bi izašla sa mnom na piće, nikad se više ne bismo čuli. Shvatio sam zašto. Izgledao sam fizički neprivlačno. To je bila posledica pušenja.

foto: Promo

Prihvatio sam da će mi cigareta biti jedina životna suputnica. Sve samo da je ne ispustim iz ruku. Nije mi padalo na pamet da je ostavim. Uz nikotin sam se opuštao. Kad god bih se zbog nečeg iznervirao, samo bih zapalio. Tad je sve bilo rešeno. To je bila jedna od mojih najvećih zabluda.

Prve veće posledice konzumiranja nikotina

Jedan dan sam otišao na selo. U žurbi sam zaboravio svoju dnevnu dozu nikotina. Shvatio sam da sam veliki ovisnik. Bilo mi je jasno da ću posle oporavka nastaviti s pušenjem. To je moglo da znači i smrt. Nisam to sebi mogao da dozvolim.

Očajno sam počeo da tražim rešenje

Snaga volje mi je bila jaka, ali strah od neuspeha me izluđivao. Nastupio je period razočaranja. Probao sam razne metode za prestanak pušenja. Čak sam čitao knjige o iskustvima strastvenih pušača, meditirao sam, išao na psihološko savetovanje...

Popis je bio dugačak, ali meni ništa nije pomoglo.

I dalje sam imao jaku želju da zapalim cigaretu. Da je držim u rukama. Da povučem samo jedan dim. Kakva ovisnost.

Nil Smoke je došao u pravom trenutku!

Moj dobar prijatelj mi je ponudio svoju pomoć. Rekao je da ćemo zajedno tražiti rešenje. Želeo je da me vidi sretnog. Stalno je pretraživao internet.

Jednog dana mi se javio i rekao: ‟Nil Smoke će ti pomoći! Tek sada sam svestan da je ovo bio dan mog spasenja.

Naručio je za mene Nil Smoke magnete. To su pozlaćeni magneti koji se stave s obe strane uha. Na prednju stranu uha jedan, na zadnju drugi magnet. Deluju po principu akupresure vršeći blagi pritisak na određene tačke. Tako podstiču lučenje endorfina u organizmu. Taj enzim se luči i tokom intimnog odnosa.

Endorfin poboljšava raspoloženje, smiruje vas psihički, uklanja fizičke manifestacije nervoze, suzbija bol. Sve to pokušavamo da postignemo cigaretom. Međutim, korišćenjem ovih magneta nadomestite taj osećaj zadovoljstva.

foto: Promo

Pre nisam mogao bez nikotina ni jedan jedini dan, a sada su prošle 3 godine kako nisam zapalio cigaretu. Iznenadio sam sebe pozitivno. Bio sam ponosan na svoj uspeh. Moj život se promenio iz korena. Podmladio sam se, izgledao sam zdravije i svežije. Nisam bio nervozan. Oporavio sam se u celosti. Sada lakše dišem. Ostvarila mi se i najveća želja. Pronašao sam ljubav svog života i sada očekujemo bebu. Stručnjak za muška pitanja mi je rekao da je malo falilo da zbog pušenja ostanem neplodan. Sreća, to se nije desilo.

Nikotin je i vaš tihi ubica. Ne dozvolite da vas nadjača. Isprobajte ove magnete, nećete se pokajati. Nema ih u apoteci, ali se lako naruče putem ove web stranice. Naravno da nisu čudotvorni, ali uz malo snage volje, pozitivnih misli, i osećaja zadovoljstva, sve je moguće!

Ako ste i vi pušač, obradovaćemo vas specijalnom akcijom! Samo za naše čitaoce dajemo čak 50% POPUSTA na ove neverovatne magnete! Jedini uslov za popust je da ih naručite ODMAH!

foto: Promo

Umesto za 6.780,00 din, što je redovna cena proizvoda, danas ćete ovo revolucionarno rešenje za prestanak pušenja dobiti za SAMO 3.390,00 din! Požurite, zalihe su ograničene. KLIKNITE OVDE >>

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja