ŽELITE DA ON BUDE VAŠ DEČKO? Postoji način da ga testirate! Ovih 10 pitanja otkriće vam sve što treba da znate!
Foto: Profimedia

MALA PROVERA

ŽELITE DA ON BUDE VAŠ DEČKO? Postoji način da ga testirate! Ovih 10 pitanja otkriće vam sve što treba da znate!

Žena -

Možda će se njemu neka od sledećih pitanja učiniti šaljivim, ali na temelju odgovora možete doći do njegovih najskrivenijih stavova.

Uostalom, u svakoj šali ima malo istine. Ono što će vas posebno iznenaditi su njegovi odgovori.

foto: Profimedia

1. Kakav ti je najbolji prijatelj?

S kim si, takav si! Dobar prijatelj uvek će podržati njegove snove i biti lepši deo njegovog života. Pravo prijateljstvo podrazumeva nesebično davanje i uzimanje. Ako ima kvalitetne osobe pokraj sebe, onda je i on kvalitetan.

2. Šta bi uradio da ti partnerka neplanirano zatrudni?

Pitajte muškarce šta misle o deci i većina njih reći će kako ih obožava. I kako ih želi minimalno troje - plus zlatnog retrivera. Kada mu, međutim, ovako predstavite temu o deci, prva njegova reakcija puno će vam otkriti. Takva odluka ne podrazumeva samo njegov stav, već i odnos prema osobi s kojom je u vezi.

foto: Profimedia

3. Da li bi nešto promenio na meni?

Očekujte da će reći: Apsolutno ništa, ti si savršena. To nije dobar odgovor!

Ovde vidite koliko je iskren prema vama. Verovatno bi nešto promenio, barem i pertle na patikama. Iskrenost je jedno od načela idealne veze.

4. Šta bi sve uradio za devojku tokom običnog dana?

Romantika je super, ali ovde se radi o nečem drugom. Možete otkriti hoće li, kada se vrati s posla, uzeti pivo i gledati utakmicu ili će obratiti pažnju i na svoju partnerku. Dakle, reči poput biću zabavan ili biću uvek uz nju su opšte odrednice i ne znače ništa. Treba vam nešto konkretno. Usisavanje, na primer?

5. Kada je pravo vreme za seks?

Ovde dolazi u obzir samo jedan odgovor: Uvek!

foto: Profimedia

6. Šta si naučio iz svojih bivših veza?

Otkrićete oseća li još uvek nešto prema bivšoj. A i kakve su bile. Ne očajavajte ako ih hvali i spominje njihove dobre osobine, jer to znači da zna šta vredi.

7. Kakav ti je odnos s majkom?

Ako ga pitate da vam priča o ljubimcu, nećete ga moći zaustaviti. Ali o mami... Eh, odjednom je previše lično, ali vama to i treba. Bitno je da saznate koliki je majčin uticaj na njega. Što manji, to je veći plus za njega.

8. Uživaš li u svom poslu?

Ako uživa u poslu, znači da je sposoban da usmeri život kako želi. Takvu vrstu predanosti i organizacije po pravilu prenosi i na privatan život.

foto: profimedia

9. Kako se ponašaš prema ljudima koji te živciraju bez ikakvog razloga?

Ako kaže da ih precrta zauvek, zapitajte se šta možete očekivati u budućnosti. To pokazuje da su mu odluke radikalne. Kvalitetna osoba neće se voditi predrasudama, već će izdići iznad situacije i pronaći pozitivne strane - o čemu god se radilo.

10. Šta ti je najseksepilnije kod žene?

On će rado odgovoriti na ovo pitanje, ali neće shvatiti koliko je ozbiljno. Tako otkriva koliko je zreo u svojoj seksualnosti. Uz to, saznaćete pale li ga stidljive i ćutljive devojke ili one koje ga toliko dovedu do ludila da ga pali prepiranje. I seks posle svađe. Nije spomenuo ništa u vezi sa psihom? Ocena manje! Ženski um je nešto najseksepilnije na svetu.

foto: profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

5 pravila za dopisivanje s novim dečkom tj. devojkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track