ZBOGOM BOLOVIMA U ČLANCIMA: Kako da sprečite oticanje nogu u predelu članka?
Foto: Promo

ZBOGOM BOLOVIMA U ČLANCIMA: Kako da sprečite oticanje nogu u predelu članka?

Žena -

Probali ste raznorazne kreme, gelove, tablete, napitke, ali ništa vam nije pomogla da bi se bolovi u nogama smanjili. Pritom ste na to dali gomilu novca. Iz kojeg god razloga da vas bole i otiču vam članci na nogama, postoji nešto što će konačno moći da vam ublaži, pa čak i potpuno eliminiše bol i otečenost – pogledajte OVDE o čemu se radi.

Mnogi i stariji i mlađi su već probali i neverovatno im je pomoglo, pa zašto ne biste i vi – Copper comfort čarape će od sada biti vaš pomoćnik u borbi protiv otečenosti u člancima! Izrađene su od specijalnog materijala koji blago steže nogu, imaju otvorene prste i petu i ne čini da vam se noge znoje više nego inače. Sa njima nećete imati osećaj težine u nogama, eliminisaće bolove u mišićima i povećati njihovu pokretljivost. Danas ih možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. U pakovanju dobijate 1 KOMAD po ceni od samo 650 rsd!

foto: Promo

Copper Comfort možete nositi ne samo kada problemi sa člancima već postoje, već i preventivno. Možete ih nositi dok odmarate kod kuće, na poslu, na dugim putovanjima kada su noge podložnije oticanju.

Iskoristite ovu EXTRA CENU i poručite odmah Copper comfort čarape OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja