POSLE MOŽE BITI KASNO: Obavezno uradite OVIH 5 stvari pre tridesete i pronaći ćete sreću!
Foto: profimedia

za lepši život

POSLE MOŽE BITI KASNO: Obavezno uradite OVIH 5 stvari pre tridesete i pronaći ćete sreću!

Žena -

Dvadesete su idealno vreme da saznate ko ste i što vam se sviđa, a što ne.

To je ključ sreće, budite sigurne.

Saznajte što vas čini srećnim Pronađite posao u kojem ćete uživati, bavite se nekim zanimljivim hobijima i provedite neko vreme uspešno radeći jednu stvar - dizajnirajući život koji volite.

Cenite svoj paket

Svi smo rođeni s jedinstvenom kombinacijom osobina, talenata i neobičnosti. Ovaj jedinstveni "paket" mogao bi biti vaš najveći kapital ako identifikujete svoje posebnosti. Oblikujte svoj život ceneći i negujući ih. Da, vi imate nešto što može doprineti svetu!

foto: profimedia

Čitajte koliko god možete Jednom kada budete imale decu, partnera, kuću i zahtevnu karijeru, jednostavno nećete imati puno slobodnog vremena.

Uspostavite zdrave navike

Postavite dobar temelj koji će vas nagraditi zdravljem i dobrim izgledom (jer ne želite izgledati zapušteno sa 40). Nemojte preskakati kremu za zaštitu od sunca i noćnu kremu. Redovno vežbajte, spavajte dovoljno, smanjite unos brze hrane, zaslađenih pića i kofeina, a povećajte unos zdrave hrane (naročito voća i povrća) i vode.

Pospremite svoj teret

Rane iz prošlosti mogu da stanu na put vašem uspehu i sreći. Ako su prošle godine, a vi i dalje niste prebolele bivšeg, krivite roditelje za stvari koje vam ne idu dobro u životu, sabotirate sebe na poslu ili u vezama... Ili imate bilo kakvu vrstu psihološke ili emotivne blokade, razmislite o poseti terapeutu.

foto: profimedia

Kurir.rs/Cosmpolitan.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONA JE FITNES KRALJICA: Svoje telo je dovela do savršenstva, a ima jedan SAVET za vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track