OVI MODELI SU UVEK U TRENDU: Evo kako pronaći savršene farmerice prema građi tela!
Foto: Profimedia

MOGUĆE JE

OVI MODELI SU UVEK U TRENDU: Evo kako pronaći savršene farmerice prema građi tela!

Žena -

Savršene farmerice su one koje u potpunosti se prilagođavaju vašem telu, dok u isto vreme sakrivaju nedostatke. Da li takve postaje? Da, samo je ključno da pronađete model koji odgovara vašoj fizičkoj građi.

Farmerice spadaju u klasične komade odeće kojima nikada ne prolazi moda. Naravno, one se praćene godišnjim trendovima, uvek osvežene nekim upečatljivim detaljom, ali postoji nekoliko ključnih modela koji će uvek biti u trendu.

Reč je o zvoncarama dubokog struka, kilotama, uskim (skini) i bojfrend farmericama.

Zvoncare

Baš kao što je I prikazano na slici, prv model teksas zvoncara je savršen za dame vitke građe, koje nemaju previše izražene kukove. Ovaj kroj zaista mogu da nose sve devojke koje nemaju previše široke bokove u odnosu na struk i ramena. Prednost je što će vam izdužiti noge, čak ako one nisu previše dugačke.

Uske (skini) farmerice

Uski modeli farmerica su takođe namenjeni damama vitke i skladne građe. Na njima se jednostavno ocrtava svaki višak, a moguće je da vas pojedini modeli (posebno ako imaju nizak struk) vizuelno dodaju kilograme.

Kilote

Model kilota pantalona, koje se šire u blago zvono i završavaju na pola lista, u prethodnoj sezoni je najavljen kao veliki trend, te je potpuno osvojio svetske trendseterke. Za razliku od skini modela, kilote mogu da nose dame svih konfekcijskih brojeva. Ono što je važno da budete obazirivi za izbor obuće, jer će duboka i ravna cipela mogla vizuelno da vas skrati.

Bojfrend farmerice

Bojfrend, u prevodu dečačke farmerice, već godinama su popularne u modnom svetu i gotovo da ne postoji dama koja ne posude ovaj model farmerica. Prednost je što su šire i poseduju rravan kroj, te doslovno prekrivaju svaku nesavršenost i savršen su izbor kada treba da prekrijemo koji kilogram viška.

(Kurir/Super žena, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track