IZVUKAO JU JE IZ PAKLA: Sa 16 je zbog droge završila u zatvoru, a zbog njega joj danas svi zavide!
Foto: Profimedia

SADA ŽIVI KAO PRINCEZA

IZVUKAO JU JE IZ PAKLA: Sa 16 je zbog droge završila u zatvoru, a zbog njega joj danas svi zavide!

Žena -

Ruska manekenka Elena Perminova godinama je aktuelna na modnoj sceni, a osim na pisti, pažnju privlači gde god se pojavi.

My over-knee boots .. I mean ???? @stellaluna

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Javnost najviše intrigira njen privatan život, odnosno veza sa 27 godina starijim milijarderom Aleksandrom Lebedevom, sa kojim ima troje dece. Elena danas vodi život iz bajke, ali njena prošlost nije ni malo sjajna. Odrasla je u siromašnoj porodici, a kao tinejdžerka upala je u loše društvo. Zbog dilovanja droge gotovo da je završila na služenju zatvorske kazne.

Back to the city life❤️

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Odrastala je u Novosibirsku, a sa 16 godina rešila da napusti kuću. Veza sa dilerom i loše društvo doveli su je do zatvora, kada joj je jedinu pomoć ponudio bivši KGB agent Lebedev. Iako je sarađivala s policijom i dala im sve informacije koje su tražili, nije bila zaštićena.

"Sarađivala je s njima, ali skoro je ubijena", rekao je Lebedev za magazin "Tajm".

Diler kojeg je odala pretio joj je smrću, a policija nije mogla da joj pruži zaštitu, pa je uskočio Lebedev, koji je dobio pismo od njenog oca i odlučio da joj pomogne. Angažovao je dobrog adovakata, koji ju je spasao zatvorske kazne, zbog čega ga je Elena nazvala svojim anđelom čuvarom.

Elena je kasnije započela karijeru u modelingu i uradila prvi set fotografija za magazin "Plejboj". To ju je uvelo na velika vrata visoke modne scene, a paralelno sa građenjem karijere, Elena je studirala ekonomiju u Moskvi.

Onda je počela i bajkovita romansa sa Lebedevom, medijskim mogulom i jednim od vlasnika lista "Novaja gazeta", koga je "Forbs" pre pet godina proglasio jednim od najbogatijih ruskih biznismena.

Shining this Holiday season ✨ @messikajewelry #MessikabyGigiHadid

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

(Kurir/Alo, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track