(FOTO) BUDITE OPREZNE: Ako nosite OVE odevne komade izgledaćete starije!
Foto: profimedia

vodite računa

(FOTO) BUDITE OPREZNE: Ako nosite OVE odevne komade izgledaćete starije!

Žena -

Mnoge žene kriju godine kao zmije noge, ali nesmotrenim oblačenjem mogu da dodaju sebi koju godinu više.

Kako biste izbegle da vas smatraju starijom nego što jeste obavezno iz ormara izbacite određene odevne komade zbog kojih izgledate tetkasto.

Ukoliko niste Kara Delevinj nemojte furati guste obrve, ali nemojte ih previše ni čupati. Takođe, dosadna i jednolična boja kose učinitiće da izgledate starije nego što jeste, a bolje rešenje su pramenovi. Najveću ulogu u svemu ipak igra odeća.

Evo koje odevne komade treba da izbacite iz ormara kako biste izbegle dodavanje godina.

Haljina ravnog kroja

Ovakva haljina ne prati liniju tela pa će da pojede vašu figuru i učini vas neprivlačnom. Model ravnog kroja će vam uvek dodati godine pa se pre držite uskih elastičnih haljina koje će naglasiti vašu liniju i osigurati vam mladalački izgled.

Predimenzionirani sakoi

Ove sezone stilisti predlažu da kupite neki predimenzionirani sako koji će sakriti široke bokove i poveći trbuh, ali to je laž. Osim što neće laskati vašoj figuri u prevelikom sakou izgledaćete mnogo starije nego što jeste. Zato su uži i strukirani modeli uvek bolji izbor.

Mrežaste čarape Na Instagramu i stranicama magazina izgledaju seksi i urbano, ali retko koja žena zna kako da ih iskombinuje pa na ulici često izgledaju vulgarno i dodaju godine.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track