ZA PRAVE MUŠKARCE SVIH GENERACIJA: Budite oličenje stila uz ove modne dodatke!
Foto: Profimedia

Sjajne ideje

ZA PRAVE MUŠKARCE SVIH GENERACIJA: Budite oličenje stila uz ove modne dodatke!

Žena -

Drvene leptir mašne, satenske mašne, kao i tregeri su postali za veoma kratko vreme pravi hit i nezaobilazni detalj svakoga ko želi da bude u trendu. U svetu su postale sinonim za stilizovanu i modernu osobu, bez obzira na godine. Izaberite za sebe komad koji je unikat, pristupačan i funkcionalan. Ovi predlozi dolaze u sjajnom pakovanju, pa su samim tim idealni i za poklon!

Ukoliko više volite klasičniji model mašne, koja je ručno rađena, ove su sjajan izbor.

Urađene su sa punom pažnjom, od kvalitetnog drveta i odlično se uklapaju u sve modne stilove - od sportsko - elegantne kombinacije, pa sve do veoma svečanih stajlinga. Cena ovih mašni je 999 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: PR
foto: PR
foto: PR

Ukoliko volite malo drugačije, efektnije modele, imamo odlične predloge! Ukoliko volite Betmena, Supermena, ili muziku, ovo je odlična ideja! Svaka leptir mašna je rađena sa posebnom pažnjom na samoj obradi, kao i na kvalitetu finalne izrade. Leptir mašne su pakovane u posebne elegantne kutijice i zato su odličan izbor kada su pokloni u pitanju. Cene mašni su 999 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: PR
foto: PR
foto: PR

* Napomena: Drvo je prirodni materijal, tako da nijedna mašna nije identična (kao na slici), jer se boja i šare drveta razlikuju. Svaka drvena leptir mašna je unikatna.

Ukoliko volite klasične, satenske leptir mašne, imamo sjajan predlog za vas!

Leptir mašne nisu više odevni dodatak za svečane prilike već se mogu nositi svakoga dana, u svako doba… i može ih nositi svako uz koju god odevnu kombinaciju želi! Veliki izbor različitih materijala, dezena, boja… omogućiće vam da eksperimentišete sa svojim odevnim kombinacijama, da budete u trendu i primećeni u društvu! Cena je 899 rsd, OVDE ih možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: PR
foto: PR
foto: PR

Tregeri su svestrani i jednostavni za kombinovanje, a umeju odlično da transformišu svaku odevnu kombinaciju. Oni su pre svega su savršeno funkcionalni. Naime, muškarci koji nose tregere izgledaju mršavije i više. Oni vizuelno izdužuju figuru tela, što ih čini odličnim izborom ukoliko nisu visoki, ili mršavi onoliko koliko bi želeli. Tregeri su dostupni u nekoliko boja, njihova cena je 599 rsd, širine su 2,5 cm, OVDE ih možete odmah naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: PR
foto: PR
foto: PR

U ponudi takođe imamo i šire tregere, širine 3.5 cm sa širom štipaljkom. Pogodni su za krupnije osobe. Ovi tregeri su lepo upakovani u elegantnu kutiju i pravi su izbor ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu! Dostupni su u crnoj boji, njihova cena je 999 rsd, OVDE ih odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: PR

Ukoliko volite kravate, Don Sergio crvena uska, satenska kravata je pravi izbor za vas! Kravata je širine 5cm (na donjem delu) i 3cm (na gornjem delu). Crvena kravata simbolizuje dominantnost, strast i senzualnost. Nose je hrabre osobe i one koje imaju snažnu ličnost. Obično su takvi muškarci uspešni i u centru pažnje. Njena cena je 699 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili radnim danima pozivom na broj 011/4420-502.

foto: PR

Celokupnu ponudu ovih fenomenalnih i pristupačnih aksesoara, možete OVDE pogledati.

(Promo - tekst / Foto:PR,Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track