NEVEROVATNO, ALI I TO POSTOJI: Ovaj sendvič može da vas podmladi!
Foto: profimedia

obrok protiv starenja

NEVEROVATNO, ALI I TO POSTOJI: Ovaj sendvič može da vas podmladi!

Žena -

Možete li da zamislite da jedete sendvič koji vas podmlađuje? Sigurno ne možete, ali iako nećete verovati, pojavio se takav sendvič.

Reč je o SPA sendviču koji je napravljen od celog zrna žitarica, slatkog krompira, zelene salate, nekoliko različitih vrsta povrća i semena susama. Ovaj obrok može, verovali ili ne, da vas podmladi iznutra.

Ovaj sendvič je osmislila Džuli Montagu koja je kvalifikovani nutricionista i joga instruktor i pametni kuvar koja sprema jela bez šećera. Pored već navedenog sendviča, u ponudi je još jedan koji sadrži orahe, onda onaj sa avokadom i dimljenim lososom, cveklom i indijskim orahom koji podiže raspoloženje.

foto: profimedia

Služe se u SPA centrima pored tretmana tela i svi sendviči i tretmani su besplatni, piše metro.co.uk. Na žalost, kod nas ovaj trend još uvek nije prisutan, ali bilo bi baš zanimljivo provesti dan u SPA i regenerisati telo i duh.

Koliko god se borili protiv starenja i osude društva koje ne toleriše nijednu boru, jedenje sendviča ne može da reši trajno naš problem. Možemo se samo boriti protiv starenja izbalansiranom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja