AKO SI ROĐEN 29. FEBRUARA, 1 SI U 4 MILIONA: Evo šta kažu astrolozi i numerolozi
Foto: Profimedia

Šansa da se rodiš na današnji dan je 1:1.500

AKO SI ROĐEN 29. FEBRUARA, 1 SI U 4 MILIONA: Evo šta kažu astrolozi i numerolozi

Žena -
Na svetu ima oko četiri miliona ljudi rođenih poslednjeg dana februara prestupne godine. To je otprilike 0,0686 odsto stanovništva na planeti, koje svoje rođendane slavi ili prethodnog dana - 28. februara ili 1 marta.

Šansa da se rodiš na ovaj dan iznosi 1:1.500, a mnogi veruju da su deca rođena 29. februara "izabrana", srećna, različita od drugih. Za njih se kaže da imaju snažnu intuiciju, da su izuzetno sposobna i talentovana za mnoge oblasti.

Međutim ima i onih koju veruju da je današnji datum baksuzan i da decu rođenu 29. februara prati loša srteća pa su u prošlosti od matičara zahtevali da detetu kao datum rođenja upišu 28. februar ili 1. mart.

Poznate ličnosti rođene na današnji dan su Mel Gibson, Sandra Bulok, Kristina Agilera, Skarlet Johanson, kompozitor Đoakino Rosini...

Narodno verovanje kaže da se ne samo na ovaj dan nego i u toku čitave prestupne godine ne valja ženiti i udavati, kupovati imanje, podizati kuću...

Numerolozi međutim smatraju da su osobe rođene ovog dana izuzetne jer 29. februar postoji tek svake 4. godine. Kreativne su i nadarene za umetnost, savršeni su za glumu, muziku, književnost, ali imaju i izuzetno snažno šesto čulo za natprirodne pojave. Rođene na današnji dan označava broj 11 koji ima izuzetnu energiju.

(Kurir.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track