BILA JE GLADNA, A JA SAM JE ISKORISTIO: Ispovest muškarca koji je spavao sa prosjakinjom
Foto: Profimedia

Noć koja je promenila njegov život

BILA JE GLADNA, A JA SAM JE ISKORISTIO: Ispovest muškarca koji je spavao sa prosjakinjom

Žena -

Nikada nije zaboravio susret sa prelepom ženom, koju je našao na ulici.

Kada mu je supruga otišla na službeni put, Marko je više od dve nedelje bio bez seksa. O preljubi koja se dogodila jedne kišne noći progovorio je na internetu.

"Moja supruga je otišla na službeni put na čak 17 dana, pa možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen. Bila je toliko daleko. U to vreme naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Puna usta, lepo lice i zgodno telo prekriveno krpama, kako je moguće da je na ulici?

Ta žena je imala nege između 27 i 35 godina, ili tako nekako. Pokupio sam je sa ulice sa namerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je mnogo lepo dok smo čekali hranu i pričali. Pitao sam je ima li gde da spava ili mesto gde redovno dobija obrok, međutim rekla je da nema. Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odeću i dao joj stvari moje žene, u kojima je izgledala odlično. Poželela je da opere sudove, kako bi mi se odužila. Zatim smo počeli da gledamo film, nakon kojeg je rekla da će da ode.

foto Profimedia
foto Profimedia

U međuvremenu sam se ispružio na krevet dok smo gledali TV, a ona je sedela na stolici. Pozvao sam je da legne pored mene, kako bi odmorila bar malo. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio da spava. Ležao sam pored nje iodjednom smo počeli da se mazimo i ljubimo. Bilo je tako lepo. Dva puta smo te noći imali seksualni odnos, koji je bio zaista dobar. Zapravo, uživao sam s njom više nego sa svojom ženom. Otišla je dok sam spavao. Više je nikad nisam video, iako skoro svaki dan prolazim pored mesta na kojem sam je prvi put video", otvoreno je ispričao Marko, na internet stranici "RawConfessions".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track