BUDITE SPREMNE ZA NOVU GODINU: Za 10 dana čak manje 7 cm u struku! Evo šta treba da pijete!
Foto: Shutterstock

Lepa i zadovoljna

BUDITE SPREMNE ZA NOVU GODINU: Za 10 dana čak manje 7 cm u struku! Evo šta treba da pijete!

Žena -

Poslednjih meseci aktualan je čaj za koji se žene širom sveta kunu da je zaista delotvoran kao prirodno sredstvo za mršavljenje.

Sve što će biti potrebno, to je – zeleni čaj, cimet i lovorov list. Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam.

Kako napraviti ovaj prirodni čaj za mršavljenje?

Uzmite 800 ml vode, 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista.

Za početak prokuvajte vodu. Sklonite sa šporeta i u vodu dodajte štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu kašiku zelenog čaja. Poklopite, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procedite.

Način konzumiranja ovoga čaja za mršavljenje:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje - rano jutro, odmah posle buđenja. Popijte prvu šolju ovog čaja na gladan stomak.Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka. A treću – naveče, neposredno pre spavanja. To je dovoljno.

Tri šolje ovog čaja dnevno – i vi mršavite, masnoće se uklanjaju naročito sa “značajnih” mesta na telu. Prvi rezultati vidljivi su već posle 7 dana.

Podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba biti popraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

zenstvena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track