CELI SVET ODUŠEVLJEN MAJKOM 5 DECE: Dijete nisu lek protiv tuge! Sad sam debela i srećna!
Foto: Printscreen/Twitter

Problemi se rešavaju na drugi način

CELI SVET ODUŠEVLJEN MAJKOM 5 DECE: Dijete nisu lek protiv tuge! Sad sam debela i srećna!

Žena -

Majka petoro dece Džoni Edelman oduševila je žene širom sveta kada je iskreno progovorila o gubitku kilograma.

U jednom trenutku nosila je konfekcijski broj 37, ali tvrdi da se zbog toga nije ništa posebno osećala.

"Srećna sam i debela", poručila je Džon i izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Javljale su joj se žene iz celog sveta i priznale da se zbog njene priče i same osećaju samouverenije.

U kolumni "Beyond Before & After" opisala je i zašto joj gubitak kilograma nije pomogao. Podelila je fotografiju 35. rođendana:

"Ovde sam bila najmršavija. Shvatila sam koliko sam kilograma izgubila kad mi je prodavačica preporučila odeću broj 37 umesto 41", prisećala se Džoni.

Zatim se pokazala fotografiju od pre 2 meseca, pošto je proslavila 40. rođendan.

"Ovde sam okružena sa petoro dece i izgledam kao prava majka. Moja težina je varirala, ali to se i događa kad istovremeno dojiš, vežbaš, školuješ se. Ali, ovaj "zavidan" izgled stekla sam i nakon gubitka jedne devojčice, venčanja, razvoda i ponovnog braka, nakon slomljene noge i brojnih problema", otkrila je majka petoro dece.

"Jela sam 1.000 kalorija dnevno, trčala oko 50 kilometara nedeljno, spavala tri sata dnevno i brojala svaki komadić hrane koji bi unosila. Nisam jela i poremetila sam PMS", prepričava Joni.

Mnogi su je hvalili zbog gubitka kilograma i dok su jedni govorili da je na novoj fotografiji debela, drugi su rekli da izgleda srećno i zdravo, a majka tvrdi da je oboje.

Želi da sruši stereotipe koji tvrde da bolji fizički izgled donosi i sreću. Broj odeće 37 joj je omogućilo da lakše kupuje odeću, prilazili su joj muškarci, a ona je postala opsesivna oko svakog detalja svog tela. Međutim, takve stvari nisu je ispunjavale.

Poručila je da mršavljenje i dijete nisu lek protiv tuge i ne garantiraju sreću. Stvarni problemi bi trebalo se rešiti na drugi način.

Today

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track