ČUDO ZA MRŠAVLJENJE: Recept ruske travarke koji brzo skida kilograme i centimetre u struku
Foto: Profimedia

Prirodno

ČUDO ZA MRŠAVLJENJE: Recept ruske travarke koji brzo skida kilograme i centimetre u struku

Žena -

Recept ruske travarke navodno je jedan od najdelotvornijih za gubljenje kilograma.

Irina Stefanovska, koju smatraju najboljim ruskim travarom tvrdi da recept za revolucionarni melem kojeg je osmislila može pomoći ženama da izgube 10 centimetara u struku za samo tri sedmice.

Njen recept je zaista jednostavan i napravljen je od svih prirodnih sastojaka, koji se mogu kupiti u svakoj prodavnici. Tajni sastojak melema je ren. Stefanovska tvrdi da je ren ključni dodatak masne hrane, jer pomaže da se hrana brže svari, a podstiče i razvoj dobrih bakterija u crevima. Ren pomaže u mršavljenju, čisti organizam i poboljšava metabolizam. Bogat je vitaminom C, B1, B6, B12, gvožđem, magnezijem, kalcijem i fosforom.

Evo što vam treba i kako trebate pripremiti ovo "čudo":

Ren

3 limuna

3 kačičica meda

Priprema: Iseckajte ren i stavite ga u blender. Miksajte dok smesa ne postane glatka. Dobro operite limune, narežite ih i očistite od koštica. Tako naseckani limun dodajte u blender, a zatim i med i miksajte dok se sva tri sastojka ne stope. Mešavinu možete držati u tegli u frižideru. Svaki dan dva puta dnevno uz obrok uzmite jednu kašičicu mešavine. Rezultati za tri sedmice biće neverovatni.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track