DA LI DINOSAURUSI IMAJU GRUDI? Najsmešnija pitanja koja postavljaju deca!
Foto: Profimedia

Šta odgovoriti?

DA LI DINOSAURUSI IMAJU GRUDI? Najsmešnija pitanja koja postavljaju deca!

Žena -
Društvena mreža Reddit otkrila je neke od najzabavnijih i najslađih pitanja koja su deca postavila svojim roditeljima

Deca zaista kažu najbolje stvari, ali ako mislite da komentari i pitanja vaše dece prevazilaze ostale, sačekajte da pročitate ovo!

Društvena mreža Reddit otkrila je neke od najzabavnijih i najslađih pitanja koja su deca postavila svojim roditeljima.Kada je dete pitalo jednog oca Bakija O Hare zašto je desnoruko, otac je bio potpuno zbunjen. Zašto je stvarno desnoruko?

"Potpuno me je pitanje oborilo s nogu, ostao sam zatečen nekoliko trenutaka razmišljajući o mogućnostima. Majka je bila zbunjena i rekla: zato što si jednostavno takav, napisao je ovaj korisnik Redita.Ali to ga je nateralo da razmišlja koje je najbolje pitanje koje vas je vaše dete pitalo? Korisnici ove društvene mreže su odgovarali, a mi vam prenosimo najbolje odgovore.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Enjoir3

Ja se lično ne sećam, ali me moj otac redovno podseća na to. Vozili smo se kolima, a ja sam imao oko 7,8 godina. Stali smo na crveno svetlo i odjednom ja sam ga pitao:"Hej tata, da li bi obrijana gorila izgledala kao jako ružna beba ili bi idalje ličila na gorilu?" On se još uvek smeje zbog toga.

2. a_born07

Ovo dete je imalo oko 6 godina: "Ako otvorimo prozor kad je unutra hladno, a napolju toplo, da li topao vazduh ulazi unutra ili hladan vazduh izlazi napolje?"

3. siriusgrey

Kako se zove prostor između "iglica" na češlju?

4. shrevid

"Odakle dolaze misli?"Nisam imao odgovor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

5. zynna-lynn

Ja učim decu da plivaju. Moje omiljeno pitanje je bilo "kad ćemo naučiti da dišemo pod vodom?"

6. misssmeg

Prošlog Božića, moja tetka je spakovala rođaki od 3 godine, poklon i to u 3 sloja ukrasnog papira da je nervira. Nakon što je otpakovala dva sloja, pogledaje je tetku i pitala: "Da li je ovo stvarno bilo neophodno?"

7.TheOpus

Kada je moja baka saopštila porodici da će se opet udati (10 godina nakon smrti supruga), moj rođak, koji ima 5 godina, pitao je zašto. Ona mu je odgovorila da joj se zaista dopada budući deka i da on razgovara sa njom i ne oseća se usamljenom sa njim. Onda je on upitao, "A zašto jednostavno ne kupiš papagaja?"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

8. LittleBitTX

"Šta je ono? Da li je ovo jutro kada se budimo? Šta je planeta?" Sve to je pitao odjednom, a onda je otrčao da glumi super heroja.

9. BrighTide

Čuvala sam nekoliko dece koja su u osnovnoj školi i jedan 10. godišnjak me je pitao iz čista mira: "Da li dinosaurusi imaju grudi?"

10. ArcticZen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Moj mali brat me je jednom pitao "zašto imam par očiju ako vidim samo jednu stvar?" sada je lako da mu objasnim, ali bilo je to prilično impresivno pitanje za dete od 4 godine.

11. Lareine

Usred večere, bez ikakve najave ni konteksta: "Kako si se ti osećala poslednjeg dana kada si bila dete?"

12. Flalaski

Kolači se peku u rerni, a moje trogodišnje dete pita: "Da li se kolači loaduju?"

Da li biste i vi dodali neko zanimljivo pitanje koje ste čuli od vašeg deteta ili rođaka?

(Huffingtonpost)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track