DA SE NE KAJETE CELI ŽIVOT: Odgovorite ISKRENO na ova 10 pitanja i bićete sigurni da je on PRAVI!
Foto: Shutterstock

Brzi tekst

DA SE NE KAJETE CELI ŽIVOT: Odgovorite ISKRENO na ova 10 pitanja i bićete sigurni da je on PRAVI!

Žena -

Kejt Vrej stručnjak je za veze i profesionalno radi na spajanju parova. Kaže da ovaj jednostavni test, odnosno upitnik najbolje pokazuje je li vaš partner ili partnerka na duge staze, imate li budućnost s njom i, ono nabitnije - je li to to?

Vrlo je važno da ste uz tu osobu najbolji vi, da iz vas ne izvlači vaše mračne strane, da se međusobno podržavate u odlukama, ali i da imate vlastite interese koje radite odvojeno, za sebe.

Ovo su pitanja: 1. Jeste li najbolja verzija sebe uz njega ili nju?2. Imate li poverenja jedno u drugo? Verujete li da vas neće varati i ne morate proveravati gde je i šta radi?3. Mislite li oboje da ste pravi srećnik je/ga imate? To morate oboje da mislite.4. Možete li zamisliti zajedničku budućnost i da ostarite zajedno?5. Jeste li najbolji prijatelji?

6. Sviđaju li vam se partnerovi prijatelji i članovi porodice? Iako porodicu ne možemo birati, oni nas definišu, isto kao i prijatelji. Ako nam se ne sviđaju, ili mi njima, tu nešto ne štima.7. Da li ste jedno drugom podrška u važnim odlukama?8. Radite li neke stvari odvojeno, odnosno sami?9. Imate li zajedničkih interesa?10. Slažete li se u velikim i bitnim stvarima?

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ako ste odgovorili na barem osam pitanja sa "Da", vas dvoje imate budućnost zajedno i vrlo verovatno ste pronašli svog idealnog para.

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track