DAME, NE RADITE OVE STVARI DOK IMATE CIKLUS: Mogu ozbiljno da ugroze vaše zdravlje!
Foto: Ilyke

Mali saveti

DAME, NE RADITE OVE STVARI DOK IMATE CIKLUS: Mogu ozbiljno da ugroze vaše zdravlje!

Žena -
Postoje neke stvari koje ne treba da radite tokom menstrualnog ciklusa. Tokom ovog perioda meseca, neke žene su blagoslovene laganim ciklusom, dok neke prolaze kroz pakao. Kada ste u bolu, postoje mnoge nelagodnosti u telu.

1. Seks bez zaštiteŠanse da ostanete u drugom stanju tokom ovog perioda su velike. Kako biste izbegli i razne infekcije, najbolje bi bilo da izbegnete odnose tokom ciklusa.

2. Ne preskačite obroke.Pokušajte da ne preskačete obroke tokom ciklusa. Morate da zapamtite da gubite puno krvi tokom ovog vremena i hrana će vas učiniti da se osećate jačom.

3. Klonite se fizičkog napora i radaAko imate bolove u leđima ili stomaku tokom ciklusa, trebali bi da izbegavate fizički napor jer će samo učiniti vaš bolom još gorim.

4. Nemojte da jedete brzu hranuMožda vam brza hrana deluje kao sjajna ideja u 2 ujutru, ali vaš stomak će pevati drugačiju melodiju ako pojedete masan pomfrit. častite sebe svakako, samo nemojte da jedete previše i ne jedite nezdravu hranu koju inače ne jedete.

5. Posao

Ovo je nemoguće za većinu žena, mada bi bilo potpuno u redu da žene tada dobiju bar 2 dana slobodno. Naravno, postoji mogućnost da bi kancelarije bile stalno prazne, ali jedan dan ne može da škodi zar ne? Nažalost, ne živimo u savršenom svetu.

6. Ostajanje celu noć

Osećaćete se mnogo bolje ako legnete ranije u krevet, bez obzira što vam treba neko vreme da zaspite. Pustite neke prijatne zvuke na Jutjubu, zatvorite oči, uspavana lepotice.

7. Ekstra savetiNe biste trebali da pijete ledenu vodu (to može da dovede da menstrualna krv ostane na zidu materice, nakon 5-10 godina može da izazove rak).Izbegavajte gaziranu vodu.Pokušajte da ne jedete krastavac (supstanca koja se nalazi u krastavcu može da bude uzrok da neka tečnost ostane u zidovima materice).

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track