DANIJELA IZ NIŠA DOBILA BRUTALAN ODGOVOR ZBOG PRAZNIH KOVERTI: Bruko! Htela si da ZARADIŠ na svadbi!
Foto: Pixabay

Podelila mišljenja

DANIJELA IZ NIŠA DOBILA BRUTALAN ODGOVOR ZBOG PRAZNIH KOVERTI: Bruko! Htela si da ZARADIŠ na svadbi!

Žena -

Danijela Nikolić (30) iz Niša izazvala je veliku raspravu među ljudima. Danijela je izrazila bes jer je na svojoj svadbi od 150 zvanica dobila 15 praznih koverata, a njen stav je podelio Srbiju.

Naime, jedni smatraju da je nekulturno da neko dođe na svadbu bez poklona, sa praznom kovertom, dok drugi smtaraju da je mlada kriva i da nije trebala gostima da zameri tako nešto.

Njen slučaj izazavo je buru komentara, pozitivnih ali više je bilo onih negativnih i osuđujućih.

Ovo su samo neki od osuđujućih komentara:"A bre braćo Srbi......a zbog čega vi pravite svadbu??? Ako je zbog para, vi lepo ubacite dobošara na svadbu ina sav glas objavljujte ko je šta doneo, ako je zbog poklona imate radnje koje prodaju robu poklon listu pa i taj problem rešen... ako je pravite zbog vas onda ne kukajte već uživajte i budite srećni sa vašim gostima koji se sa vama vesele... jaki ste mi andraci ako goste pozivate po principu ovaj ima pare aj ga zovemo... ko je tu veći licemer, vi koji tako na svadbe pozivate ili gosti koji žele da vam dođu a nemaju para za poklon??"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Razne zemlje, razni običaji. Na zapadu ti donesu činiju za salatu, kod nas poklon u vrednosti trećine plate, Grci donose ramove za slike i čaše. Mi ispadosmo neki šeici na Balkanu. To je ono Srpsko-da se pokaže da se ima. Zato su ti prazne koverte.""Ispada stvarno da se svadba pravi da bi se pokrili troškovi ili čak zaradilo. Koja je poenta? Sve mlade oće svadbu za pamćenje, a da joj se sve pare koje je ulozila u ostvarenje svojih životnih snova nekako i vrate. Nikad nisam patila od toga. Goste ne treba ucenjivati, praviti im pritisak bilo kakve vrste ako ih zovete da sa vama podele neke lepe trenutke. Ovako se preznojavaju od neprijatnosti ako nisu u mogućnosti da iskeširaju onoliko koliko se od njih očekuje umesto da uživaju i da i njima taj dan bude lepa upomena, a ne trauma.""Sada kada prave svadbe čekaju da dobiju velike poklone. I ne samo kad su svadbe, nego niko me i ne pogleda ako im ne donesem poklone. Meni nikad niko ne kupuje ništa, pa kad se slučajno desi da dobijem neku sitnicu, bude mi mnogo neprijatno, nisam navikla. Navikla sam samo da dajem i sebe i poklone. Umorna sam vise od toga.""Bruko jedna. Kako te nije sramota pričati zbog čega si pravila svadbu??? Stidi se. Mislila si zaraditi koji evrić.""I na kraju...se sve svodi na novac... ljudi prave svadbu i još očekuju i da zarade... kao dragi ste nam al nemojte zaboraviti kovertu.....fuj."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Veći je jad ova snajka od onih što ostaviše prazne koverte, no što južnije to tužnije!!""Šta si glupačo očekivala da se obogatiš od svadbe, a ne da se proslavi i dati brak bude dobar i srećan, nego si od udaje htela da napraviš biznis, e vidiš toga ovde nema.""Nije restoran za svakoga. Za takve gospođe je idealna svadba pod šatorom. Većina tako pravi svadbu u restoranu pa očekuje da joj gosti otplate veselje."

"Ovo je strašno! pa zoves na svadbu da ti ja platim stolicu na kojoj treba da sedim! Pa zar očekuješ od gostiju da ti finansiraju svadbu! Ovo je toliko bedno, pa nisi trebala ni da pravis svadbu!

"Ja ne mogu da verujem da se dotična ovako bruka! Pa ona je gora sramota od ovih 15-oro što su dali prazne koverte.""Svadba se valjda pravi da bi se proslavio čin venčanja sa ljudima koje voliš i koji tebe vole, a ne da bi se zaradilo."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track