Detalj koji su GODINAMA krili: Evo zašto je otac NATERAO princa Čarlsa da oženi Dajanu
Foto: Profimedia

NOĆ ZBOG KOJE SE KAJAO GODINAMA

Detalj koji su GODINAMA krili: Evo zašto je otac NATERAO princa Čarlsa da oženi Dajanu

Žena -

Brak ledi Di i princa Čarlsa uglavnom nije delovao srećno - varao je on nju, varala je ona njega. Zašto su se uopšte venčali, pitali su se mnogi.

Autorka Sali Bedel Smit nedavno je objavila novu biografiju sina Elizabete Druge, a nazvala ju je Princ Čarls: Strasti i paradoksi neverovatnog života, piše Story.rs. Iz mnoštva interesantnih i malo poznatih činjenica o prvom plemiću u redu za britanski tron izdvaja se tvrdnja da je princ Filip - Čarlsov otac i suprug kraljice Elizabete Druge - naterao svog sina da oženi Dajanu.

Navodno je princ Filip bio toliko uporan da je Čarls osetio prinudu i optuživanja. Čak je i Filipova rođaka Pamela Hiks jednom prilikom rekla da je Čarls od oca dobio maltene preteće pismo, a razlog je bila činjenica da je naslednik britanskog trona proveo strastvenu noć s Dajanom u vozu 1980. godine.Navodno, princ Filip je smatrao da, s obzirom na to da joj je oduzeo nevinost, njegov sin treba da oženi mladu lepoticu.

U julu sledeće godine, održano je čuveno kraljevsko venčanje, a time je započeo jedan nesrećan brak, koji je okončan 15 godina kasnije. Princeza Dajana poginula je godinu dana kasnije, a Čarls je 2005. godine oženio Kamilu Parker Bouls, svoju prvu ljubav i ženu s kojom je godinama varao Dajanu.

Još jedna od zanimljivosti koje ova knjiga otkriva jeste da se kraljica Elizabeta još nije povukla s prestola Velike Britanije jer smatra da njen sin ne bi bio dobar kralj.Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Hari DEFINITIVNO nije najveći zavodnik u palati: Otkrivena seksualna afera koja bi mogla da uništi britansku kraljevsku porodicuProcurela pisma pokojne princeze: Stara prepiska ledi Dajane otkrila porodične tajne i pokazala njeno drugo liceTo je umela samo ledi Di: Frizura zbog koje je nastalo ludilo, hitno su menjane naslovnice, njen frizer se krio od novinara...Tajnu je odnela u grob, ali svi naslućuju ko je bio otac: Nikad do sad viđene fotografije TRUDNE Merilin Monro! (FOTO)

Nikad ne objavljuju zajedničke fotografije, ali OVU su morali: Evo kako su Švajnštajgerovi proveli dan posvećen ljubavi (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track