DIZNI HOROSKOP: Da li ste kao Pepeljuga, Mala sirena, ili Aurora?

Otkrijte

DIZNI HOROSKOP: Da li ste kao Pepeljuga, Mala sirena, ili Aurora?

Žena -

Standardni horoskop može da pokaže mnogo o vama, ali ovaj iz Diznijevih bajki je veoma neobičan.

Ovan

Ovnovi su druželjubive i ektrovertne osobe koje uvek stoje iza svojih uverenja. Tako je i Džasmin je tako odbrusila ocu da joj ne pada na pamet da glumi trofej, već će se udati za onog koga ona želi.Pored toga što su druželjubivi, umeju da budu i naivni, pa je tako Aladin i uspeo da nasamari Džasmin i uveri je da je princ. Ipak, i ako ih razočarate i naljutite, to će ih brzo proći. BikBik sve stoički podnosi na nogama – drži se uloge koja mu je dodeljena i nikada se ne žali. Odradiće svoje obaveze bez prenemaganja i žalbi. Pravi bik je saosećajan i pouzdan, baš kao i Pepeljuga, koja trpi maltretiranje maćehe i polusestara bez ijedne reči, čime pokazuje neverovatnu emocionalnu snagu. BlizanciBlizanci su nestalni – ne možete ih uhvatiti ni za glavu ni za rep. Tako ni Anastazija ne može da odluči da li će da krene ili ne u potragu za bakom.

Njena ljubav sa Dimitrijem je zaista u znaku Blizanaca: uzbudljiva i opasna. RakTijana je, kao pravi Rak, tvrdoglava heroina koja vredno radi i uvek je fokusirana na svoj cilj. Ne dozvoljava emocijama da joj se ispreče na putu i spremna je da se svakom suprotstavi. Iako su po prirodi osetljivi, uvek nabace oklop uz pomoć kog glume čvrstinu. LavLav je rođeni vođa i prezire dosadu. Megara, poput pravog Lava, nema problem sa tim da Herkulesu direktno kaže kako stvari stoje.Ipak, voli ga svim srcem i spremna je da uradi sve za svog muškarca. DevicaDevica je nežna i uvek nastoji da ne talasa. One su po prirodi veoma tihe, pa nije ni čudo što je Aurora u ovom znaku.

Na njih se uvek možete osloniti, budući da su veoma iskreni. VagaVage su nemirne i ne drži ih mesto, pa je za Zlatokosu bila prava kazna to što je zatočena u zamku. Najsrećnije su kada su okružene ljudima, zbog čega je Zlatokosa i depresivna u svom “kavezu”.Poput prave Vage, ona je izvagala sve opcije za bežanje iz svoje kule- Škorpija

Škorpije mrze zabrane i nemogućnost da same odaberu u kom će se pravcu kretati. Sve što Arijel želi jeste da se oslobodi svog sirenskog repa i živi ljudskim životom.

Spremna je da ide daleko kako bi ostvarila svoje želje. StrelacStrelčevi su poznati kao veliki ljubitelji životinja, pa nije ni čudo što je baš Pokahontas rođena u ovom znaku zodijaka. Strelčevi imaju sjajne komunikacione veštine, i pravi su majstori u održavanju mira u kući.Kao i svaki tipični Strelac, tako se i Pokahontas naglo i iznenadno zaljubila u Džona Smita. JaracJarčevi su po prirodi inteligentni, ambiciozni i odlučni. Sve ove kvalitete poseduje i Džejn iz “Tarzana”. Džejn, po ugledu na svog oca, prati svoje snove o afričkoj džungli i čini sve da ih ostvari.Nepoznato je ne plaši i uvek sa radošću prihvata nove izazove. VodolijaVodolije su veoma humane i prihvataju sve ljude, kakvi god oni bili. Tako Snežana bez pardona ulazi u dom patuljaka i čisti ga iako nema pojma ko tamo živi.Kada napokon vidi kome je očistila kuću, ne odbija je čudan izgled patuljaka, i ni na kraj pameti joj nije da im neko drugi možda ne bi tako bezrezevno verovao. RibeBel je ćerka pronalazača – kreativna je i introvertna. Takođe je i tvrdoglava, i ne da se prevariti sjajnom Gastonovom fasadom.

Novac je ne interesuje, ona želi samo da se stara o drugima. čak i kada je to na njenu štetu.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Zuckvijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track