DOBILA JE 45KG ZA 2 GODINE: Doktori nisu uspeli da pronađu razlog...sve dok ga ona nije pronašla!
Foto: Healthypage.com

Neočekivano!

DOBILA JE 45KG ZA 2 GODINE: Doktori nisu uspeli da pronađu razlog...sve dok ga ona nije pronašla!

Žena -
Doktori su joj govorili da jede zdravo i da redovno vežba, ali ona je već to i radila. Morao je da postoji razlog naglog gojenja.

Jedina stvar koju nijedna tinejdžer ne želi da im se desi je nagli dobitak kilograma. To se desilo Lizi Denison Vord, sada 20-godišnjakinji, koja je za medije ispričala svoju priču.

Ona je počela da dobija kilograme u novembru 2013. godine. Nije znala zašto jer je uvek bila mršava. Sa 45 kilograma za dve godine došla je do 57 kilograma.

Kada je otišla kod svog doktora da otkrije razlog zašto se tako brzo goji, rekli su joj da je to samo njen metabolizam koji se usporio i da ako hoće da smrša mora da unosi manje kalorija.I ona jeste. Ali čak i unošenje od samo 1000 kalorija na dan, ništa nije promenilo. I ne samo to, ona je iskusila i osipe na licu. Odlučila je da počne sama da istražuje. Kada je platila magnetnu rezonancu da se skenira jer doktori nisu hteli da joj pomognu, otkrila je da ima tumor na mozgu od 4mm.Tumor se nalazio na hipofizi i sprečavao je gubljenje težine. Imala je Kašingovu bolest. On je ostao nezapažen i mogao je da je ubije.Napokon je imala odgovor šta to uzrokuje njenu gojaznost."Verovala sam doktorima kada sam otišla prvi put na pregled, ali nakon nekog vremena pomislila sam da ima još nešto tu što oni nisu videli", rekla je Lizi.Njena majka je takođe bila zabrinuta.Sada kada je napokon uklonila tumor, ona je srećna što se rešila problema."Kada sam saznala da je u pitanju tumor, nekako mi je bilo lakše. Bilo mi je drago što sam u pravu i da nisam sve izmislila."5 nedelja kasnije, Lizi je već izgubila 9,5 kilograma. Ona uzima lekove kako bi održala nivo hormona i vratila se na zdrav režim ishrane koji je odmah počeo da joj topi kilograme.

(Healthypage)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track