DOBRO POGLEDAJTE RUKE: Narukvice kod zglobova otkrivaju mnogo o vama
Foto: Profimedija

Pročitajte nešto o sebi

DOBRO POGLEDAJTE RUKE: Narukvice kod zglobova otkrivaju mnogo o vama

Žena -
Većina ljudi ima dve do tri linije, a retki imaju i četiri.

U smislu godina, prva narukvica označava 23 – 28 godina života, druga 46 – 56 godina, treća 69 – 84 godina, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Prva

Prvi red je najvažniji.Ako je jasna, neprekinuta i duboko definisana, uživaćete u dobrom zdravlju i snazi. S druge strane, nejasna, prelomljena i slabo definisana znači da je i njen nosilac bespomoćan i slab. Svaka narukvica govori i o određenim zdravstvenim problemima. Prva se razlikuje kod muškaraca i žena. Žene čija početna linija je razbijena ili zakrivljena prema bazi dlana može imati ginekološke probleme, kao što su problemi kod začeća ili poroda. Muškarci čija je prva linija slomljena ili zakrivljena prema bazi njihovog dlana mogu imati reproduktivne probleme ili probleme s urinarnim traktom ili prostatom.

Druga

Druga linija predviđa očekivano bogatstvo osobe. Ponovo, jasno definisana crta znai blagostanje i sreću. Slabo definisana i isprekidana predviđa siromaštvo.

Treća

Treća linija predviđa slavu i moć. Ako je ravna i neprekinuta, nosilac će najverovatnije biti vrlo uticajan i slavan.

Četvrta

Što se tiče četvrte narukvice, ona je obično paralelna s trećom linijom i dolazi kao njen bonus. Dakle, ako ste jedan od retkih koji imaju tu liniju, ona vam osnažuje i učvršćuje aspekte slave povezane s trećom linijom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track