DŽOAN KOLINS POPLJUVALA GVINET ZBOG ISHRANE Ne jede ništa osim kozjeg mleka 7 dana?! BUDALAŠTINA!
Foto: Profimedia

Otkrila svoju tajnu

DŽOAN KOLINS POPLJUVALA GVINET ZBOG ISHRANE Ne jede ništa osim kozjeg mleka 7 dana?! BUDALAŠTINA!

Žena -

Među poznatijim koji zagovaravaju zdrav život je i Gvinet Paltrou koja je zbog svojih radikalnih stavova često na meti kritika, posebno kada je reč o bizarnim dijetama koje pna primer podrazumevaju konzumiranje samo jedne namirnice, radi detoksikacije organizma.

Ovaj put se od komentara nije suzdržala ni Džon Kolins, koja kaže da su njene metode "najobičniji hir"."Što je to što radi. Nedelju dana ne jede ništa, nego samo pije kozje mleko. Šta to znači? Pretpostavljam da je to samo hir, budalaština. Gledam sve te ljude koji hodaju sa zdravim, zelenim sokovima, s keljom i kvinojom, koji imaju ukus kartonu. Zeleni čaj je odvratan. Poput tinte je. Ujutro popijem veliku šolju jakog čaja i dve šolje crne kafe. Mislim da ima previše tog čišćenja organizma", rekla je Kolins.

Glumica već govorila o svom načiinu ishrane. Smatra da se hrani zdravo jer jede raznovrsnu hranu, dobre namirnice i puno voća i povrća.

"Kvalitet onoga što pripremite jednako je važna kao i kvaliteta namirnica koje koristite. Trudim se da jedem raznovrsno, a koristim i dodatke prehrani, vitamine C i E", rekla je Džona.

Podsetimo, Gvinet je iz svoje ishrane izbacila gluten, mlečne proizvode, kukuruz, soju, kofein, alkohol, šećer, crveno meso, školjke i beli pirinač.

NEZDRAVE DIJETE POZNATIH: Detoks program Gvinet Paltrou

SVI SE DIVE GVINET PALTROU (43): Nećete verovati šta sve radi za lepotu

Foto Printscreen Instagram
Foto Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UŽIVAJTE BEZ TEGOBA: Kako da na potpuno prirodan način sprečite prolećne alergije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track