(FOTO) A IMA SAMO 23 GODINE: U isto vreme je postao otac i deda, a ceo svet mu se divi zbog toga
Foto: Facebooke/printscreen

veliko srce

(FOTO) A IMA SAMO 23 GODINE: U isto vreme je postao otac i deda, a ceo svet mu se divi zbog toga

Žena -
Tomi Konoli je usvojio svoju rođaku Anđelu koja je ostala u drugom stanju kako bi se postarao da sačuva bebu

Tomi Konoli (23) je bio sasvim običan mladić sa sasvim prosečnim interesovanjima - student, atleta i radnik, kada mu je jedna sitnica preokrenula ceo svet. Odjednom se našao u ulozi oca, a sedam dana kasnije postao je i deda.

Sve je, naime, počelo kada ga je putem Fejsbuka kontaktirala njegova rođaka Anđela (17). Nisu se videli dugo vremena, ali ona je prolazila kroz težak period i nije imala kome drugom da se obrati. Naime, borila se sa zavisnošću od droge, napustila je školu i zatrudnela. Bila je u naizgled bezizlaznoj situaciji. Tomi nije razmišljao ni trenutka - čim je pročitao poruku, seo je u automobil i pokupio Anđelu.

Kako je rekao medijima, želeo je da osigura bebi pristojan i miran život. Anđelu je usvojio i tako pred zakonom postao njen otac, a Anđela se nedelju dana kasnije porodila i time ga načinila dedom. Danas, Tomi i dalje studira, dok u isto vreme radi i posao sa punim radnim vremenom.

"Nije mi teško. Anđela nije kriva za to što joj se desilo. Ona je samo mlada devojka kojoj treba pomoći", izjavio je ovaj neverovatan mladić.

So here's the story.. Just to update some of my mates. A few months ago I picked up my younger cousin, Kiarna. I hadn't...

Posted by Tommy Connolly on уторак 17. март 2015.

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track