(FOTO) ANĐELINA I KIM VIŠE NISU IDEALI LEPOTE: Žene se sve više operišu kako bi izgledale kao ONA!
Foto: AP, Printskrin/Instagram

Okreću se prirodnom izgledu

(FOTO) ANĐELINA I KIM VIŠE NISU IDEALI LEPOTE: Žene se sve više operišu kako bi izgledale kao ONA!

Žena -

Standardi lepote se menjaju, a estetski hirurzi otkrivaju kako lice se danas smatra najpoželjnijim. U proteklih nekoliko godina dame su utrošile hiljade i hiljade evra kako bi izgledale kao Anđelina Džoli, a zatim je glumičin izgled smenila egzotična lepota Kim Kardašijan.

Tako smo imali priliku sve više da viđamo žena koje imaju identične crte lica pomenutih američkih zvezda, a sada, sudeći prema komentarima stručnjaka iz estetske hirurgije, pojavio se novi trend. Umesto prenaglašenih atributa u vidu grudi, usana i jagodica koje je propagirala rijaliti zvezda, žene se sve više okreću prirodnijem izgledu Ivanke Tramp.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To su potvrdili i estetski hirurzi, koji su otkrili da je izgled nalik ćerki američkog predsednika Donalda Trampa upravo najpoželjniji, te da dame dolaze sa idejom da postignu njen mladalački izgled, Šeron Gis, jedna od najpoznatijih plastičnih hirurga iz Njujorka, prokomentarisala je ovaj brzorastući trend rečima:

“Moje pacijentkinje koje su u 20-im i dalje žele da liče na Kim i Kajli, ali one u 30-im i 40-im odlučuju se za blaži, klasnični izgled kakav ima Ivanka Tramp”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(super zena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track