(FOTO) BRUTALNA ISTINA JEDNE MANEKENKE: Evo šta se desilo njenom telu od nošenja USKE GARDEROBE!
Foto: Printskrin Instagram

Posledice su katastrofalne

(FOTO) BRUTALNA ISTINA JEDNE MANEKENKE: Evo šta se desilo njenom telu od nošenja USKE GARDEROBE!

Žena -

Manekenka Kristi Ana provela je dan u odeći koja je vrlo neudobna i uska, a posledice toga pokazala je na društvenim mrežama, i uopšte nije prijatno na pogled.

Naime, nakon dana provedenog u uskoj odeći, manekenka se vratila kući i očekivala da je dobila žuljeve na nogama. Međutim, pored žuljeva dočekalo je nešto strašnije... Noge su joj poplavele zahvaljujući uskoj odeći koja joj je prekinula cirkulaciju.

Zato je odlučila da sa svima podeli svoje užasno iskustvo kako bi žene dobro razmislile kada sledeći put krenu da rizikuju svoje zdravlje zarad lepote.

Ona je objavila seriju fotografija koje pokazuju njeno telo nakon nošenja uske i neudobne odeće.

"Na jednoj od ovih slika možete da vidite moje plave noge. Kako vam se sviđa realnost zaustavljene cirkulacije krvi, oštećenja nerava, neplodnosti i problema sa varenjem. Da, ove slike će mnogima od vas izgledati zastrašujuće, posebno ožiljci na oba stopala od nošenja veoma seksi cipela. Krvarila sam, ali su mi noge izgledale seksi taj dan", napisala je ona na Instagramu.

Iako su zdravstveni efekti koje je osetila kratkoročni, oni su veoma stvarni – i na kraju dana, zdravlje, udobnost i sreća su važniji od fizičkog savršenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track