(FOTO) DO TADA SE STIDELA SEBE: Smršala je 95 kilograma, a zatim prvi put u životu obukla bikini
Foto: Profimedia

Fotografije govore sve

(FOTO) DO TADA SE STIDELA SEBE: Smršala je 95 kilograma, a zatim prvi put u životu obukla bikini

Žena -

Melori Betner imala je čak 187 kilograma, kada je rešila da smrša.

Melori je hirurškim putem smanjila želudac kako bi manje jela, a kada je vaga pokazala broj 84, Betnerovoj je ostalo samo da ukloni višak kože sa tela.

Ova hrabra devojka odlučila je da sa svetom podeli svoju priču kako bi motivisala druge ljude sa istim problemima da zatraže pomoć.

Njena dijeta bila je izuzetno restriktivna i podrazumevala je unošenje 500 do 800 kalorija dnevno, ali je zahvaljujući njoj, Melori uspela da smrša 36 kilograma.

foto Profimedia
foto Profimedia

Međutim, s obzirom na to da je ovaj način ishrane bio za nju preskup, Melori je morala da pravi određene kompromise, i tada su kilogrami počeli da se vraćaju.

"Imala sam epizodu besa kod doktora i tada mi je on preporučio operaciju. Isprva mi se ideja nije svidela. Mislila sam da mi operacija nije potrebna i da je to varanje i da mogu da izgubim kilograme prirodnim putem. Na kraju sam ipak odlučila da je to najbolje rešenje", dodaje ona.

foto Profimedia
foto Profimedia

"Nikada nisam nosila bikini. Pomisao da obučem kupaći kostim čak i u svojoj kadi mi je bila zastrašujuća. Ali sada bukvalno ne izlazim iz njega. Po prvi put osećam da se moja spoljašnjost slaže sa mojom unutrašnjošću", priča ona.

Danas Melori i dalje pazi na svoju ishranu i jede iz malih tanjira kako bi kontrolisala porcije hrane koju konzumira i redovno trenira.

"Svi misle da ste lenji ili vam jednostavno nije stalo kad imate višak kilograma. Morala sam da tražim pomoć i smatram da nema nikakve sramote u tome i da bi svako ko ima slične probleme trebalo da uradi istu stvar kao i ja", završava svoju priču Melori.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track