(FOTO) DOBILA JE OTKAZ JER JE PREVIŠE LEPA: Sve će vam biti jasno kada budete videli NJENO TELO!
Foto: Printskrin/Instagram

Mesto joj je na pisti

(FOTO) DOBILA JE OTKAZ JER JE PREVIŠE LEPA: Sve će vam biti jasno kada budete videli NJENO TELO!

Žena -

Ema Huls je došla na posao na lokalnu televiziju, kako bi odradila svoju smenu, ali su joj rekli da ide kući i poručili joj da joj tu nije mesto. Posavetovali su je da ode na modnu pistu.

Televizijska radnica u Londonu tvrdi da je dobila otkaz u “Soho TV produkciji” samo zato jer je previše lepa. Ova devojka iz Mejfera objasnila je da je otkaz dobila samo pet minuta nakon što je došla na svoju regularnu smenu.

"Čim sam stigla na posao tog dana menadžer je počeo da mi objašnjava šta treba da radim. Zatim mi je rekao da sam slobodna da idem a odmah zatim mi je menadžer javio da nisam više potrebna firmi. Kada sam se vratila da vidim o čemu se radi i porazgovaram da nadređenima, dočekalo me je pitanje “Da li si ti model?”, “Zašto ne radiš na modnim pistama ili se slikaš za naslovnice?”, a nakon toga me čak pozvao na piće", ispričala je ona.

Tog dana nosila je karmin prikladne boje, majicu i pantalone i ni na koji način nije delovala napdno i neprikladno. Kompanija je navodno priznala da se incident dogodio i objasnila zbog čega je radnica dobila otkaz.Adam Lakvil, vlasnik televizijske kompanije, rekao je da Hulsovoj nije produžen ugovor nakon što joj je istekao prethodni probni tromesečni period.

"Brojnim stvarima vezano za njen rad nismo bili zadovoljni. Pronašli smo da je radila određene stvari koje nisu u skladu sa politikom kuće", objasnio je Adam.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track