(FOTO) Dva porođaja, 40 godina: Žena trajno skinula celulit kao od šale! Evo kako!
Foto: Instagram

IMA TELO ZA 10

(FOTO) Dva porođaja, 40 godina: Žena trajno skinula celulit kao od šale! Evo kako!

Žena -

Iako je mislila da će celog života muku muiti sa celulitom, pronašla je trajno rešenje

Od specijalnih sapuna do seruma, i preparata za piling (kako iz domaće radinosti, tako i kupovnih), mnoge žene isprobale su sve kako bi konačno uspele da se reše upornog celulita na nogama, stomaku i zadnjici. I opet - ništa.Tako je i Belinda Norton Smit mislila da će zauvek mučiti muku sa celulitom nakon dva porođaja.Međutim, ova 39-godišnja majka dvoje dece, žena koja ima diplomu iz zdravstevnog i telesnog vaspitanja, našla je rešenje za celulit. I to trajno rešenje, piše Daily Mail.

Koja je njena tajna?Reč je vrlo jednostavnom stilu života koji podrazumeva zdravu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i opuštanje uma i tela. Na svom sajtu, kao i Instagram profilu, svojim pratiocima redovno deli savete i fotografije iz svog života.Zdrava i sveža hrana je korak broj 1 za dobro zdravlje i vitko telo, naročite posle 30.

"Nakon 30 godine naše telo i hormoni se dramatično menjaju i gubimo mogućnost da sagorevamo šećer tako brzo kao nekada. Zato je neophodno da jedemo zdravo kako bismo izgledali i osećali se dobro", objašnjava Belinda.Dakle, ona preporučuje da jedemo što više ribe, piletine i ćuretine, kako bismo telu obezbedili neophodne proteine. Uz to obavezno ide dosta svežeg povrća i zeleniša. Kinoa i pirinač obezbediće nam ugljene hidrate.

Osim toga, Belinda smatra da svaka žena dan treba da počne vežbama, barem 30 minuta aktivnosti pre doručka. Dovoljan je lagani kardio trening. Barem dva puta nedeljno diže tegove i praktikuje jogu ili pilates za oblikovanje tela.Na kraju, smatra da je hidriranje tela neophodno! Trudi se da pije puno vode, kako bi očistila kožu i telo od toksina.

Ističe i dobrobiti masaže, barem jednom mesečno, kako bi se telo i um opustili.Dakle, njen resept za telo bez toksina, celulita i viška kilograma nije nikakva filozofija niti magija - stvari su vrlo jednostavne i logične."Izgledam bolje nego ikada, a skoro mi je 40", zaključuje Belinda.

Čitajte još na portalu Stil:Uklonite bradavice sa kože na vratu: Staračke fleke nestaju pred ovim moćnim sredstvom! (RECEPT)Za 27 dana imaćete guzu kao nacrtanu: Samo jedna vežba 10 minuta dnevno! (FOTO)Zgodno telo za 30 dana: Uslov je samo jedan, a farmerke će vam stajati kao salivene! (VIDEO)Obične žene pretvara u lepotice za pola sata: Svet se divi njenoj sposobnosti! (FOTO)Pomešali je sa 10 godina mlađom Monikom Beluči: Glumica (61) nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Pogledajte bonus video:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track