(FOTO) FANOVI SU ZGROŽENI OVIM PRIZOROM: Jednom rukom drži dete, drugom fotka grudi
Foto: Printskrin/Insatgram

Holivudski tračevi

(FOTO) FANOVI SU ZGROŽENI OVIM PRIZOROM: Jednom rukom drži dete, drugom fotka grudi

Žena -
Koko Ti se porodila u decembru, a od tada ne prestaje da pravi provokativne fotke dok u naručju drži svoju dvomesečnu ćerkicu.

Svi su se čudili neverovatnoj brzini kojom je Koko povratila liniju nakon porođaja, a sada je i otkrila svoju tajnu. Supruga repera Aj Tija svo vreme je utegnuta u korset,a osim što je Koko pokazala da nosi korset za vežbanje, istakla je i grudi koje su veće nego ikad.

Koko je svojim fotkama izvala bes mnogih mama zbog provokativnih selfi slika sa detetom. Ona u jednoj ruci drži mobilni kojim pravi slike, a drugom dvomesečnu ćerku Šanel.

"Prava, iskrena fotka. Vežbam i pazim na svoje dete istovremeno. To je Koko način. Volim majčinstvo", napisala je ponosna mama.

A photo posted by Coco (@coco) on Feb 4, 2016 at 12:15pm PST

Neki njeni pratitelji na Instagramu nisu bili oduševljeni tim prizorom pa su joj poručili da vreme posveti bebi, a ne da se slika sa ćerkom u seksi izdanjima. Neki smatraju da je Koko lako da se bavi majčinstvom, jer je bogata što nju strašno pogađa. Ona tvrdi da joj nije ni malo lako kao i da je oduvek pravila seksi fotke i ne vidi razlog zašto bi prestala.

"Baš sam isfrustrirana. Svi misle da ne radim apsolutno ništa jer imam novca. Govore mi da je meni lako biti mama jer samo lakiram nokte" tvrdi Koko koja ističe da nema dadilju ni kućnu pomoćnicu, a uz sve to, svakodnevno naporno trenira. I dok se Koko pravda, društvene mreže su pune osuda na račun ovih fotki.

Pogledajte pa procenite da li preterala:

A photo posted by Coco (@coco) on Dec 3, 2015 at 10:34am PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track