(FOTO) JELA JE 9.000 ČOKOLADICA GODIŠNJE: Rekla je DOSTA i izgubila 100 kg! Razlika je neverovatna!
Foto: Printksin

Zavisnica slatkiša

(FOTO) JELA JE 9.000 ČOKOLADICA GODIŠNJE: Rekla je DOSTA i izgubila 100 kg! Razlika je neverovatna!

Žena -

Ako ste zavisni od slatkiša, a čokolada vam je omiljeno sredstvo za umanjivanje svih vaših problema, onda će vas priča ove žene sigurno dirnuti.

Naime, Anita Garet (39) bila je jedna od morbidno gojaznih žena, koja je jela četiri do pet velikih čokolada dnevno. Iako zavisna od slatkiša, uspela je da izgubi 100 kilograma.

Anita je imala 183 kilograma i sve to zahvaljujući svakodnevnom konzumiranju ogromnih količina čokolade.

Pre deset godina ugrađen joj je želudačni bajpas, nakon čega je skinula 70 kilograma. Međutim, ponovo je dobila na težini kada je rodila sina Brodija, kome je po rođenju dijagnostifikovana tuberozna sklaeroza, tj. rečeno je da ima uslova za rast tumora na mozgu. Tada joj ništa nije bilo važno, osim da sve svoje vreme provodi sa sinom. Jela je sve što joj je dolazilo pod ruku, pa tako nije odolevala ni slatkišu koji ju je i "upropastio".

Međutim, presekla je i odlučila. Preuzela je odgovornost i stvari uzela u svoje ruke.

"Od kada znam za sebe, volim čokoladu. Kada sam bila mnogo mlađa, umela sam da sa svojom porodicom, pojedem nekoliko onih najvećih čokolada. Ovaj slatkiš je nekako uvek bio tu za mene, kada god sam bila tužna i kada mi je bilo dosadno. Kada sam sa 18 godina dobila svoj prvi posao, od sreće sam pojela tri ogromne čokolade i to je, u stvari, bila prekretnica, tada sam počela neverovatno da se gojim. U najgorim danima imala sam 183 kilograma i jela sam po pet velikih čokolada dnevno", objasnila je Anita.

Jednostavno više nije želela da živi tako, posebno jer je imala bolesno dete pored sebe.

"Više nisam želela da budem debela. Želela sam da budem zdrava majka svom sinu i potražila sam pomoć u obližnjoj teretani. Uveli su mi proteinsku dijetu i svakodnevno sam trenirala, a efekte sam odmah primetila. Za nekoliko meseci izgubila sam 20 kilograma", otkrila je ova majka.

Anita je zbog viška kože, koja je ostala nakon gubitka kilograma, morala na operaciju. Sada ima 83 kilograma i svakog dana dodatno radi na sebi.

"Ne mogu da zamislim život bez teretane. Kada ne odem, osećam grižu savesti. Postala je sastavni deo mog života", dodala je ona.

Maleni Brodi zbog stanja u kome se nalazi ne može da govori, ali osmehom na licu pokazuje da je uz svoju mamu, koja je za njega definitivno najveći heroj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track