(FOTO) MAJKA OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE DETETA ZBOG JEDNOG DETALJA: Ona ne misli tako, a vi?
Foto: Profimedia

Doživela neprijatnost u parku

(FOTO) MAJKA OPTUŽENA ZA ZLOSTAVLJANJE DETETA ZBOG JEDNOG DETALJA: Ona ne misli tako, a vi?

Žena -

Džen Anderson Šatuk iz Masačusetsa bila je sa sinom u parku a onda je doživela neprijatnost.

Naime, njima je prišao nepoznati mladić, fotografisao a zatim počeo da je napada i preti optužbama za zlostavljanje jer njen sin nosi suknju.

Svoje iskustvo odmah je podelila na društvenoj mreži Fejsbuk gde je dobila veliku podršku.

Džen kaže kako je u tom trenutku ostala uplašena za bezbednost svog sina.

"Čovek nam je prišao i zahtevao da čuje zašto moj sin nosi suknju. Nismo ga poznavali, a on nas je posmatrao sve vreme. Pitao me je zašto to radim svom sinu”, a zatim se direktno obratio njenom sinu – "Rekao mu je da to ne smem da mu radim jer je on dečak. Rekao mu je i da sam loša majka i da je to zlostavljanje deteta" kao i to da me je slikao kako bi svi znali da sam loša majka.

Nakon ovog događaja, majka je pozvala policiju i dala izjavu. Kako kaže, neće dozvoliti da neko dira njeno dete i da se ono i cela njihova porodica osećaju nesigurno zbog jednog neznanca.

Džen ističe da njen troipogodišnji sin voli da se igra kamionima, da slaže slagalicu, da jede šljive ali i da nosi svetlucavu suknju.

"Ako njega pitate on će reći da suknja pomaže da mu bude lepo i hrabro. Ako ga pitate, on će reći da ne postoje pravila o tome šta momci mogu nositi ili šta devojke mogu nositi", napisala je ova majke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track