(FOTO) MAMA BEZ BLAMA: Njen stomak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama!
Foto: Instagram Printscreen

USUDILA SE

(FOTO) MAMA BEZ BLAMA: Njen stomak je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama!

Žena -

Mnoge žene čija tela imaju vidljive znakove proteklih trudnoća malo gutaju knedlu pri pomisli na leto, more, plažu i svoje obnažene stomake.

Međutim, zahvaljujući ovoj fotografiji sada mogu da odahnu i ponosno pokažu svoje telo.Nije lako ignorisati norme koje je društvo postavilo, to zna svaka mama koja ima obešenu kožu, a ne zna ona koja to nikada nije imala.

I baš zato, kada vidite jednu ovako prilično poznatu ženu, a reč je o blogerki Rakel Holis – možete da odahnete.

Jer ako može ona, zašto ne bi mogle i druge mame. I to na hiljade drugih mama koje su lajkovale njenu fotografiju i pružile joj podršku jer se na njenoj slici ne vide samo trudničke oznake, vidi se jedna super pouzdana, opuštena i srećna mama.

"Imam gomilu strija i nosim bikini. Imam stomak koji će, čini mi se, trajno ostati ovako mekan i lelujav, ali i dalje nosim bikini. Pupak mi je takav da nikad nisam ni mislila da može biti takav, ali svejedno – nosim bikini. Nosim ga zato što se ne sramim svog tela. Zapravo, ponosna sam na njega. Šta drugo da radim nego da se ponosim njime jer moje je telo znak da sam u njemu nosila troje (velike) dece, da sam imala priliku da postanem mama, a sva ova obješena koža ne govori toliko o mojoj debljini već suprotno – da sam dala sve od sebe kako bih izgubila sve te suvišne kilograme. Nosim bikini jer me nije sramota da budem takva pred drugima, jer mi drugi nisu važni. Važan mi je samo onaj muškarac koji tačno zna kroz šta sam sve prošla da bih došla do ovog tela, jedini onaj muškarac koji ne propušta da mi kaže da sam mu sada, uprkos strijama i ovakvom stomaku, još više seksi nego pre. I njegovo mi je mišljenje jedino važno. Njegovo i moje naravno. Ne sramite se stoga svojih ožiljaka – oni su znak onoga što jeste. Mame!", napisala je Rakel uz ovu fotografiju.

foto Instagram Printscreen
foto Instagram Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track