(FOTO) MAME ŠIROM SVETA NAPALE KIM: Kako to oblačiš ćerku i šta pokušavaš da napraviš od nje?!
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

(FOTO) MAME ŠIROM SVETA NAPALE KIM: Kako to oblačiš ćerku i šta pokušavaš da napraviš od nje?!

Žena -

Kim Kardašijan svoju trogodišnju ćerku Nort odeva u dizajnersku trendi odeću, većinom crne boje. Ovaj put, rijaltii zvezda je ćerki obukla čipkastu crnu haljinu i crnu kožnu jaknu što je izazvalo bes kod mnogih mama.

Kim je odvela je svoju ćerku Nort na Brodvej kako bi pogledale mjuzikl "Kralj lavova". Malena Nort bila je oduševljena predstavom, a paparaci su uhvatili i trenutak kada je Nort skakala od sreće. Kim je za tu priliku obukla crnu haljinu ukrašenu belom čipkom, a svoju je Nort u crnu čipkastu haljinu i crni kožnjak s resicama.

Otkako s Nort izlazi u javnost, Kim i Kanje svoju ćerku uvek obuku u skupu dizajnersku odeću koja je, gotovo uvek, crna. Osim toga, devojčici uvek kosu zavežu u čvrstu punđu na vrh glave. Mnogi su komentirisali da je Kim od Nort napravila mini verziju sebe a neki smatraju da slavni roditelji jednostavno preteruju.

Veliki skandal izbio je pre nekoliko meseci i kada je Nort na sebi imala kaput od pravog krzna, vredan oko 30.000 dolara. Mame na društvenim mrežama komentarišu kako bi Nort trebala da se oblači u skladu sa svojim godinama. One zameraju rijaltii zveudi što od ćerke pokušava da napravi zvezdu i malu modnu ikonu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track