(FOTO) NAJLUĐA AVANTURA: Prodali kola i sa bebom od 3 meseca krenuli na put oko sveta!
Foto: Printscreen/Facebook

Uzbudljovo putovanje

(FOTO) NAJLUĐA AVANTURA: Prodali kola i sa bebom od 3 meseca krenuli na put oko sveta!

Žena -
Karen Edvards, medicinska sestra, sa suprugom Šonom iz Londona odlučila je krene na put oko sveta zajedno sa svojom bebicom od tri meseca.

Prodali su auto, spakovali lične stvari, izdali kuću i sa jednim rancem na leđima krenuli u najluđu avanturu. Šon je napustio posao, a Karen je otkrila da je njena porodica pomislila da je poludela kada je im je rekla za planove.

A photo posted by Travel Mad Mum (@travelmadmum) on Dec 28, 2015 at 7:25am PST

Obišli su Irsku, Singapur, Australiju, Indoneziju, Maleziju, Vijetnam, Tajvan i Hongkong. Tokom putovanja Karen je dojila malu Esmu, koju su redovno vakcinisali. Kada se vratila doma, Esma je imala 17 meseci.

A photo posted by Travel Mad Mum (@travelmadmum) on Dec 19, 2015 at 12:13pm PST

Njih dvoje su imali dovoljno novca za put koji je koštao oko 10.000 funti zahvaljujući njenoj plati i Šonovom poslu pejzažnog arhitekte koji mu je omogućio da sačuva malo novca. Većinu letova bukirali su nekoliko meseci pre nego što su napustili Britaniju dok su oboje primali punu platu.

A photo posted by Travel Mad Mum (@travelmadmum) on Aug 19, 2015 at 6:54am PDT

"Nimalo se ne kajemo što smo je poveli, doživela je nove stvari, stekla iskustva i to je neverovatno. Jedini put kada sam osetila da Esma nešto propušta bio je kada sam shvatila da nema mnogo dece oko nje sa kojom bi se družila", iskrena je ona.

A photo posted by Travel Mad Mum (@travelmadmum) on Jul 23, 2015 at 4:18am PDT

"Najčudniji deo je bio kada smo se napokon vratili kući. Esma nije nigde živela neko duže vreme jer smo se stalno premeštali iz hotela u hotel. Jako je teško naći zanimaciju za nju u Londonu, ništa nije interesantnije od putovanja", dodala je Karen.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track