(FOTO) NAJTRAŽENIJE CIPELE: Salonke Sandre Bulok za kojima se okreće ceo Holivud
Foto: Profimedia

HIT OBUĆA ZA 2015. GODINU

(FOTO) NAJTRAŽENIJE CIPELE: Salonke Sandre Bulok za kojima se okreće ceo Holivud

Žena -
Slavna glumica Sandra Bulok oduševila je čitav svet simpatičnim žutim salonkama inspirisanim Minionima, malim žutim stvorenjima iz crtanog filma "Despicable me" koji sada imaju i sopstveno ostvarenje na bioskopskom platnu...

Sandra Bulok je na premijeru "Minion"-a 27. juna 2015. godine u Los Anđelesu nosila specijalno dizajnirane Rupert Senderson cipele.One su žute, kao i maleni Minioni; napred na špicu imaju jedno oko a blizu štikle duge trepavice.

Crtani junaci su inspirisali čitavu kolekciju od 10 pari i sve sa autogramom Sandre Bulok. One će biti na aukciji "CharityBuzz" od 1. jula, a prikupljeni novac biće dodeljen organizaciji "Art + Practice" za male umetnike trenutno smeštene u domovima za usvajanje širom Los Anđelesa.

Sandra je crnu, gotovo bajkovitu haljinu sa žutom crtom sjajno uklopila uz ove neobične salonke.Nosila je naočare za sunce i pustila kosu ravno da pada preko ramena. Nasmejana glumica upotpunila je čitav stajling crnom "klač" torbicom i suptilnim minđušama.

Izvor: LisaSa sajta Lisa.rs pročitajte i:Kako da cipele uvek lepo mirišu: 7 efikasnih savetaModni trenutak: Sandra Bulok u smaragdnoj toaletiSandra Bulok, broj 1 u svetu šoubiznisaModni trenutak: Sandra Bulok u čipkastom minićuSandra Bulok: Kako sam prevazišla sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track