(FOTO) Ne, ovo nije fotošop: Budući tata napravio najzanimljiviju trudničku fotografiju ikada
Foto: Instagram

Zanimljivosti iz sveta

(FOTO) Ne, ovo nije fotošop: Budući tata napravio najzanimljiviju trudničku fotografiju ikada

Žena -
Jedan tata je uspeo da zabeleži vrlo retku scenu dok je fotografisao svoju suprugu koja je u devetom mesecu trudnoće...

Kada napravite fotografiju koju nameravate da pokažete porodici i prijateljima kako bi vas videli u poslednjim danima trudnoće, najmanje što očekujete jeste da umesto vas u centru pažnje bude nešto sasvim drugo, piše Yumama. To se dogodilo Andželini Mozer (31) koja je u devetom mesecu trudnoće. Njen suprug Den fotografisao je na jednoj od plaža na Floridi baš u trenutku kada je iz vode iskočio delfin. Budući tata Den neobičnu fotografiju podelio je sa lokalnim novinama koje su je potom objavile na društvenoj mreži Instagram, a za samo nekoliko dana ona je obišla svet.

Par očekuje svoje prvo dete, dečaka koga će nazvati Kortlend Tomas. “Ne, nećemo menjati njegovo ime i dati mu, kako su neki predlagali, Dolf Fin”, kaže Den.Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Kako da se slikate u trudnoći (FOTO)

Kako rastu deca: Predivan način da zabeležite odrastanje svoje bebe (FOTO)Fotografije dojenja koje svaka mama treba da vidi5 tipova fotografija dece koje ne bi trebalo objaviti na društvenim mrežama

Kako izabrati odgovarajući dušek za bebin krevetac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track