(FOTO) NIMALO SEKSI: Hipsterka izazvala bes svojim slikama
Foto: Instagram

Šiške ispod miške

(FOTO) NIMALO SEKSI: Hipsterka izazvala bes svojim slikama

Žena -
Umetnica Moli Sode želela je da pošalje poruku, ali nije naišla na podršku javnosti

Iako se dlake na ženskom telu ne tolerišu, tu i tamo pojavi se neka javna ličnost koja se tome usprotivi i pojavi maljava ispod pazuha, primera radi. Međutim umetnica Moli Sode otišla je korak dalje.

Na Instagram profilu ona je objavila seriju fotografija na kojoj se vide njene dlake po nogama, ispod pazuha, iznad usana, a jednom se slikala i u toku menstruacije. Ovaj projekat je nazvala "kolekcija poruka i fotografija koje bi me bilo previše strah da vam pokažem". Cilj je, kako kaže, da istražuje šta znači biti ranjiv u digitalno doba i koliko stalno cenzurišemo i prepravljamo svoju intimu. Međutim, čim su fotografije dospele u etar, reakcije nisu bile nimalo pozitivne. Moli je izazvalabes i šok.

"U ovom projektu ne radi se o meni. Radi se o svakom ko je ikad pokušao da dobije potvrdu slanjem poruke ili gole fotke, bilo čega što vas čini ranjivim u digitalnoj komunikaciji", objasnila je. Šta muškarci misle o njenom telu joj nije važno.

"Zapravo me više nije briga šta će muškarci misliti o mom telu ili dlakama. Više me zanima kako se ja osećam u svom telu. Reakcije drugih žena stvarno su me ohrabrile. Devojke mi šalju poruke u kojima daju do znanja koliko im je zbog mojih dlaka na stomaku lakše da žive s njihovima. I to mi je jedino bitno, ne zanima me hoće li muškarcima biti privlačno".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track