(FOTO) ODBILI SU JE JER PREDEBELA: Potez protiv Ešli Grejem osudila je i modna biblija!
Foto: Printskrin/Instagram

Napali je

(FOTO) ODBILI SU JE JER PREDEBELA: Potez protiv Ešli Grejem osudila je i modna biblija!

Žena -

Ešli Grejem postala je prvi plus sajz model na naslovnici poznatog časopisa"Vogua", tačnije britanskog izdanja ovog popularnog modnog magazina. Američka lepotica zablistala je na naslovnici, a snimanje je odrađeno u zadnji trenutak.

Izvršna urednica priznala je da je snimanje za modni editorijal sa Ešli organizovano u zadnji tren jer su mnogi poznati brendovi odbili da pozajme i naprave odeću za plus sajz model.

"Čini mi se čudnim da dok ostatak sveta očajno pokušava prihvatiti širu definiciju fizičke lepote, neki od najpoznatijih brendova se kreće u suprotnom, i po meni ne tako mudrom smeru", istaknula je urednica Voga.

Ovo nije prvi put da se Ešli Grejem našla u središtu neočekivanih kontraverza. Slavne manekenke i neki magazini već su XL lepoticu optuživali da pokušava svoj konfekcijski broj 46-48 učiniti glamuroznim, iako ju oni smatraju predebelom.

No, ovu lepoticu to previše ne zabrinjava, štoviše usmerena je širenje pozitivnih poruka o lepoti koja se ne može izmeriti. Lepotica je nedavno postala članica žirija televizijske emisije "America's Next Top Model", i priznala da će navijati za učsnice koje nisu samo lepe, već imaju izgrađeni stav i samopouzdanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track