(FOTO) ONA IMA 47 GODINA I IZGLEDA NIKAD BOLJE: Evo u čemu je tajna njenog izgleda
Foto: Profimedia

Poput vina, što je starija, to je bolja

(FOTO) ONA IMA 47 GODINA I IZGLEDA NIKAD BOLJE: Evo u čemu je tajna njenog izgleda

Žena -

Pevačica i glumica Dženifer Lopez proslavila je nedavno svoj 47. rođendan, a slavlje u Las Vegasu trajalo je dve večeri za redom. Iako su bile organizovane za vikend, mediji i dalje bruje o glamuroznim žurkama latino lepotice kao i njenom izgledu.

Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti kao što su Kristijano Ronaldo, Kelvin Haris, Kim Kardašijan sa suprugom Kanje Vestom, Frenč Montana i mnogi drugi.Pevačica je izgledala izazovno u haljini poznatog dizajnera koju je uparila sa brushalterom i cipelama.

Za pevačicu se može reći da izgleda bolje nego ikada, a svoju tajnu je podelila i sa ženama širom planete. Koža joj je savršena a telo je zategnuto, na kome bi joj pozavidele znatno mlađe devojke. Džej Lo tvrdi da je nikada ne pije alkohol, pa joj je koža zato tako lepa.

Ona takođe navodi da kada se desi da popije malo alkohola uz to obavezno ide i voda, koja usput hidrira kožu.Dženifer takođe priča da kada je u pitanju isharana ona je neko kome je veoma važno da u svoj organizam unosi samo zdrave namirnice. Kada primeti da se malo ubucila, pevačica primeni vegansku ishranu na 22 dana. Osim toga što je ova ishrana zdrava, donosi i dobre rezultate.

Pevačica svima preporučuje da nikako ne preskaču doručak, jer je to najvažniji obrok u toku dana. I najvažnije, bez čega ne bi mogla da zamisli život je fizička aktivnost. Dženifer redovno vežba, 5 dana u nedelji, a kako kaže, trening je uspešan ukoliko ste se dobro oznojili. Šetnja, trčanje, plivanje... Lopezova preporučuje svaki vid rekareacije, jer je to ključno. Uz to, obavezno je i 8 sati sna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track