(FOTO) OTVARANJE KANSKOG FESTIVALA: Najlepša izdanja sa crvenog tepiha
Foto: Reuters

70. Kanski festival

(FOTO) OTVARANJE KANSKOG FESTIVALA: Najlepša izdanja sa crvenog tepiha

Žena -

Suzan Sarandon, Uma Turman, Lili Rouz, Bela Hadid - ove dame briljirale su na crvenom tepihu

Jubilarno 70. izdanje Kanskog festivala počelo je u ovom mondenskom francuskom gradiću.Najprestižniji filmski festival i ovaj put je imao spektakularan i glamurozan crveni tepih, po kojem su prodefilovale ne samo filmske legende već i neke nove zvezde modne industrije.Ulogu domaćice imala je italijanska seks bomba i jedna od najlepših žena sveta - prelepa Monika Beluči. Zvezda Kusturičinog filma „Mlečni put“ za otvaranje je izabrala raskošnu „Diorovu“ haljinu od tila, u kojoj je izgledala zavodljivo i senzualno. Pored otkrivenih ramena, dok se kretala, do izražaja su dolazile i njene noge, a ova dama je svojom pojavom i ovaj put očitala modnu lekciju svojim koleginicama.Glumica Džulijan Mur pojavila se u crvenoj haljini „živanši kutur“, koju je pri dnu krasilo perje. Ova toaleta je istakla njenu besprekornu figuru i pokazala da čak i crvena haljina na crvenom tepihu izgleda spektakularno!

U pink izdanju, s velikim plavim safirom oko vrata, supermodel Bela Hadid je izgledala poput anđela i sve je ostavila bez daha. I sa skraćenom kosom seksepila joj svakako nije nedostajalo, ali su joj zamerili što joj se povremeno ispod haljine video donji veš.

Poseban detalj koji je krasio skoro svaku toaletu bio je šlic, a u zlaćanoj haljini imala ga je i graciozna Eva Hercigova.

Legendarna Suzan Sarandon (70) priuštila je ovom filmskom festivalu baš bombastičan početak. Glumica se crvenim tepihom prošetala u dugoj plišanoj haljini i šokirala prisutne svojim dubokim dekolteom.

Lepa Uma Turman blistala je u predivnoj haljini „versaće“, urađenoj u nežnoroze boji, zbog koje je zasluženo dobila mnogo komplimenata.

Mlade nade glume isto su bile u centru pažnje i nisu razočarale. Tako je ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi Lili Rouz Dep svojim kanskim „šanel“ izdanjem sve podsetila na lepu Helenu iz Troje opredelivši se za naboranu, beličastu haljinu u stilu rimskih boginja.

El Faning je takođe bila jedna od najzapaženijih, a njena unikatna haljina „vivijen vestvud“ bila je jedna od najraskošnijih.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Glamur, slava i elegancija: 3 princeze čija je svaka odevna kombinacija VEST DANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track