(FOTO) OVOM TATI SE CEO SVET KLANJA: Rasplakaćete se kada čujete šta je uradio za svog BOLESNOG SINA
Foto: Printskrin

Svaka čast!

(FOTO) OVOM TATI SE CEO SVET KLANJA: Rasplakaćete se kada čujete šta je uradio za svog BOLESNOG SINA

Žena -

Maleni Bobi Dejvies rođen je s pola srca zbog urođenog defekta i nakon operacije na srcu ostao mu je veliki ožiljak na prsima. Njegov otac rešio je da istetovira na gurdima ožiljak kako bi pružio podršku svom malenom sinu.

Kad je Ričard Dejvis odlučio uradi tetovažu, to je bilo iz najboljeg mogućeg razloga poznatog čoveku: tetovažom je hteo podupreti svog sina i pokazati mu da će njegov tata uvek biti uz njega kako bi mu pomagao i štitio ga. Njegov sin, Bobi rođen je s pola srca zbog urođenog defekta.

Bobijeva majka, Nataša ispričala je kako su nakon na pregledu u 20. nedelji trudnoće saznali da im sin pati od trikuspidalne atrezije.

"Naš svet se srušio. Niko od nas nije znao za te defekte niti šta oni znače za naše dete. Date su nam tri opcije: operacija nakon rođenja, pomoć u brizi za Bobija kad se rodi kako bi prirodno živeo koliko dugo može i terminacija trudnoće", ispričala je Nataša.

"Prošle su dve nedelje od otkrića i bila sam neutešna. Ali, moj muž i ja smo od prvog trenutka znali da ćemo se boriti za naše dete. Bez obzira na sve. Pa smo krenuli u borbu. Pažljivo smo motrili ostatak trudnoće", dodaje Nataša.

"Bobi se rodio u dobrom stanju, s normalnom težinom i unatoč svim problemima mogao je sam disati. Zahvaljujući stabilnom stanju, doktori su dopustili da Bobi ide s nama kući jer su zaključili da operacija nije hitna. Pre povratka u bolnicu proveli smo tri meseca zajedno kući" kaže ova mama.

Nakon uspešne operacije, Ričard Dejvies odlučio je da napravi posebnu tetovažu ožiljka kojeg njegov sin Bobi mora nositi do kraja života, kako bi mu pokazao da je uvek uz njega.

"Jedna jedini osoba bez koje Bobi i ja ne bismo mogli proći kroz sve ovo je moj muž Ričard. Njegova stalna potpora mi je dala snagu i srećna sam što ga imamo. Tetovaža Bobievog ožiljka će mojeg sina zauvek podsećati da nije sam, i mi ćemo stajati uz njega do kraja", izjavila je Nataša Dejvies.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track