(FOTO) POPULARNA MANEKENKA IMA SAMO 49 KILOGRAMA: Otac je putem medija MOLI da se bar malo UGOJI
Foto: Printskrin/Instagram

očajan roditelj

(FOTO) POPULARNA MANEKENKA IMA SAMO 49 KILOGRAMA: Otac je putem medija MOLI da se bar malo UGOJI

Žena -

Alesja Kafelnikova (17) je ćerka bivšeg šampiona u tenisu Jevgenija Kafelnikova i manekenka koja je glavna tema u Rusiji, ali i svetu. Alesja je nakon pojavljivanja na modnoj pisti u beloj haljini, privukla veliku pažnju jer mnogi smatraju da manekenka boluje od anoreksije.

Ruskinja je veoma uspešna u svom poslu a zarađuje oko 2.400 dolara dnevno. Alesja je nedavno otkrila da njena težina varira između 49 i 50 kilograma, što je kako ona kaže, normalna težina za manekenke. Što se tiče visine, visoka je 178 cm.

Alesja tvrdi da ne boluje od anoreksije, međutim njen otac je zabrinut za zdravstveno stanje svoje ćerke i više puta se obraćao medijima ne bi li uspeo da dopre do ćerke.

"Alesja na Instagramu ima pratioce koji su klinci od 14 godina i koji podržavaju njeno mršavljenje. Ne bi smela da prihvata savete od njih. Kada je prošle godine imala 52 kilograma, bio sam presrećan. Napokon je počela da liči na pravu ženu. Sada ponovo počinje da mršavi! Nažalost, uopšte me ne sluša!", rekao je nedavno Jevgenij Kafelnikov. Manekenka je na očevu javnu molbu odgovorila da "ukoliko se ugoji, više neće moći da radi". Za sada nema nameru da posluša oca.

(dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track