(FOTO) UMRLA SU JOJ 2 SINA: A onda je rodila ćerku sa donatorom sperme, danas se udala za...
Foto: Printsceen

Priča sa srećnim krajem!

(FOTO) UMRLA SU JOJ 2 SINA: A onda je rodila ćerku sa donatorom sperme, danas se udala za...

Žena -
Amina Hart iz Melburna upoznala je donatora sperme Skota Andersena iz Viktorije godinu dana pošto se rodila njena ćerka Lejla, a sad su postali muž i žena.

Amina je odlučila da uzme spermu donatora i postane samohrana majka pošto su njena dva sina iz dve pveze Marion i Luis umrla zbog genetskog poremećaja koje je ona prenela sinovima. Reč je o "X-linked miotubular miopatija" stanju, koje utiče na mišiće koji se koriste za kretanje, a javlja se isključivo kod dečaka. Amina se uplašila da nikada neće roditi zdravu bebu, a očajnički je želela da bude majka.

Dobila je ćerku Lejlu 1012, a za prvi njen rođendan upoznala je Skota, koji je bio više nego srećan da upozna Aminu i njenu ćerku. Na kraju su se dogovorili da se viđaju na svakih nekoliko nedelja. Skot i Lejla su se odmah zavoleli, ali i osećanja između Amine i donatora su se polako budila.

Skot je odlučio da zaprosi Aminu i to na rođendan njenog pokojnog sina Luisa, na dan kada Amina obično provodi povučeno i sećajući se na svoje sinove.

"Otišao je po mleko za Lejlu i vratio se sa vereničkim prstenom, i baš sam se iznenadila budući da taj dan provodim veoma povučeno i u miru sećajući se mojih sinova", izjavila je Amina.

Dvanaest meseci kasnije, Amina i Skot su se venčali i sudbonosno da rekli pred oko 130 zvanica na obali mora.

"Bilo je veoma spektakularno. Mesto gde smo smo se venčali gledao je na more, ali je duvao jak vetar. Moji tamni uvojci su leteli u lice, Lejli su takođe plavi uvojci leteli u lice i fotograf nikako nije zadovoljan", rekla je presrećna Amina.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track