(FOTO) VOLE SE ALI VOLE I SRBIJU: Gordana iz Prokuplja ima neverovatno kreativan poklon za dečka
Foto: Biljana Roganović

Napravila sama

(FOTO) VOLE SE ALI VOLE I SRBIJU: Gordana iz Prokuplja ima neverovatno kreativan poklon za dečka

Žena -

Želeći da iznenadi svog momka i to baš u vreme Olimpijade, kada su konačno počeli da se i nižu uspesi naših sportista Godrana Jovanović (21) iz Prokuplja na tabli stiropora napravila je koncem i čiodama srpsku državu sa zastavom i srcem baš gde je otprilike Prokuplje.

Njen momak Mladen Milošević (22) iz Prokuplja ostao je bez teksta i ponosno svima pokazuje, kako tvrdi, najlepši poklon koji je ikada dobio!

"Najmanje sam očekivao nešto ovako originalno i lepo. Ovaj poklon je vredniji od svega drugog što je mogla da mi kupi, jer je urađen srcem", komentariše Mladen svoju reakciju kada je video poklon.

Gordana objašnjava da je slučajno na nekom sajtu videla da je neka devojka na ovaj način napravila konture Amerike.

"Pomislila sam zašto ne bih i ja probala i Mladen i ja volimo našu zemlju. Pošto prvi put uzimam konac u ruke, u pomoć mi je pritekao drug Mladen Milošević. Celo popodne smo pravili, prvo na papiru izvukligranice, pa onda na pluti čiodama i koncem radili. Sve su me boleli vrhovi prstiju, ali Mladenova reakcija na poklon je bila dovoljna da zaboravim na svu muku", kaže Gordana.

Oni su ovim poklonom obeležili tri meseca veze. Kako kažu, ljubav je trud i rad i ne može se meriti zlatom, niti bilo kojim drugim dragocenostima koje se kupuju novcem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track