(FOTO) Zamolio je ženu da nacrta šta joj se mota po glavi, šokirao se kad je video
Foto: Imgur

Još jedan dokaz šta sve mogu žene

(FOTO) Zamolio je ženu da nacrta šta joj se mota po glavi, šokirao se kad je video

Žena -
Interntom kruži jedan vrlo haotičan "potpis" obične žene i majke. Njen suprug ju je, naime, zamolio da onako šale radi stavi na papir šta joj se trenutno vrzma po glavi.

Što god da je bila njegova namera nije očekivao da će njegova žena u kratkom vremenu na papir staviti sve ovo. A to je zapravo samo jedan u nizu dokaza što se sve jednoj ženi i majci svakodnevno mota po glavi.

"Njegova je žena kao i svaka druga koja u svojoj glavi nosi čitav niz zaduženja - deca, posao, večera, krediti, odeća, čišćenje, jesam li dovoljno lepa i privlačna, što drugi misle o njoj, svojim željama, njihovim željama, odmoriti ili ne..

U samo nekoliko minuta ova je supruga rekla je sve što tišti i druge žene, a fotografiju njenog urednog haosa u pogledalo je više od 3 miliona ljudi. Post je naravno izazvao i lavinu komentara, većinom komentara podrške kako od ženske tako i muške populacije.

"Moja su deca predivna i okrutna u isto vreme" "Računi - želje - potrebe""Stešen (muž) - čini me srećnom, činim ga srećnim, on je moj najbolji prijatelj, morali bismo to učiniti odmah sada!" "Gde je ona stvar koju tražim već dve godine?""Želim da se naspavam" "Muči me ona prljavština ispod frižidera" "Moram da smršam" "Je li me ona malo čudno pogledala? Gledam li i ja tako druge? Osuđivanje je sranje. Osuđujem li i ja?"

View post on imgur.com

"Kao žena, potvrđujem da je sve ovo normalno", bio je jedan od komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track