(FOTO) ZASENIĆE VAS NJENA LEPOTA: Slike Melanije Tramp koje nikoga ne ostavljaju RAVNODUŠNIM
Foto: Profimedia

Radovi iz perioda manekenstva

(FOTO) ZASENIĆE VAS NJENA LEPOTA: Slike Melanije Tramp koje nikoga ne ostavljaju RAVNODUŠNIM

Žena -

Melanija Tramp je verovatno najprovokativnija prva dama SAD do sada. Pre nego što se udala za američkog predsednika i biznismena, Melanija se bavila manekenstvom kada je nastao i niz provokativnih fotografija.

Melanija je rođena je 1970. godine u mestu Sevnica u Sloveniji, završila je Univerzitet u Ljubljani, a na modnu pistu je zakoračila sa 16 godina.

KAO NA FILMU: Kako je Slovenka zavela milijardera Donalda Trampa

Njen put od rodne zemlje do Amerike bio je poput prave filmske priče. Budući da joj se mama bavila modnim dizajnom, Melanija se tako zainteresovala za modu i završila na pisti. Dve godine su bile dovoljne da postane članica modne agencije u Milanu, da bi kasnije imala angažmane i u Parizu.

Tokom svoje manekenske karijere, Melanija uradila niz provokativnih slika, koje su bile sastavni deo njenog posla.

Za 1996. godinu možemo reći da je bila presudna u njenom životu - tada se preselila u Njujork, a 2 godine kasnije na Nedelji mode je upoznala i kontroverznog biznismena Donalda Trampa.

Devojka iz bivše Jugoslavije je osvojila poznatog biznismena, a tek 6 godina kasnije Donald je verio svoju 24 godina mlađu devojku.

Pre 16 godina, odnosno u januaru 2000. godine, Melanija je uradila seriju provokativnih fotografija za GQ magazin, a one posebno danas izazivaju ogromno interesovanje. Gola sa krznom i skupocenim nakitom, Melanija je pozirala za američko izdanje poznatog magazina. Prva dama je izuzetno zgodna, što možemo videti na ovim fotografijama.

Bivša manekenka važi za ikonu stila, a kritičari tvrde kako je ona primer žene koja zna da dobro iskoristi novac. Ona je poznata po tome da voli da poseduje originalne komade garderobe.

"Biću jako tradicionalna, kao što su bile Beti Ford i Džeki Kenedi, podržavaću surpuga", priznala je i sama Melanija za američke medije u vreme kada je njen suprug bio kandidat za američkog predsednika.

(GQ/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja